Beachtennis Scheveningen / Kijkduin

No wind, no problem! Beachtennis is de ge-upgrade versie van ‘beachpaddle’. Roel en Thijs beoefenen deze sport met iedereen die zin heeft om mee te spelen! Kom naar Klein Ockenburgh en vul de windloze dagen met leuke activiteiten!

Bekijk groepsactiviteiten

Waarom Beachtennis voor jou?

• Het is makkelijk
  • Iedereen kan het leren
  • Goed voor teambuilding
  • Zo intensief als je zelf wilt

Spelinformatie Beachtennis

Beachtennis wordt in dubbels gespeeld met een beachtennispallet zonder snaren. Er wordt gespeeld op een zandvlakte van 16 bij 8 meter met een net op een hoogte van 1.70 meter. De bal, iets lichter dan een tennisbal, mag niet stuiteren en de puntentelling is net als bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 speel je het beslissende punt.

Filmpje Beachtennis

Kosten beachtennisles of alleen huren

Voor meer informatie, reserveringen of voor een prijsopgave stuur een e-mail naar info@wavevents.nl

Groepen

Voor groepen van 5 personen of groter geven we de beachtennisclinic ook in Scheveningen of andere locaties aan het strand. Onze verzamellocatie in Scheveningen is bij beachclub Copacabana. Als je zelf al ergens gereserveerd hebt dan is dat ook geen probleem.

Wij hebben voldoende powerkites voor groepen tot 100 man. Het is ook mogelijk om powerkiten te combineren met onze andere activiteiten.

Beachtennis op het strand van Scheveningen

Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, kinderfeestjes en groepsuitjes brengen we de velden ook naar Scheveningen. Wij werken samen met verschillende strandpaviljoens en kunnen groepspakketten samenstellen. Voor meer informatie neem contact op.
Beachtennis-Scheveningen

Kinderen

Dit spel is bij uitstek geschikt voor kinderen! Ze vinden het erg leuk en zijn er heel vaak ook erg goed in.

Meer informatie

Voor meer informatie over de sport ga naar de website van beachtennis Nederland.

Meer informatie of rackets reserveren? Bel Roel op 0640808800.

Bekijk groepsactiviteiten
Groepsofferte aanvragen