SUP en eFoil funpakket

voor bedrijfsuitjes, families en vrienden vanaf 110 Euro p.p

Dit is dè hit van 2019 voor elk groepsuitje, bachelors- of vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje etc. Omdat iedereen zelf kan kiezen of hij alleen voor het SUP-board kiest, of daarnaast ook een eFoil sessie wil meemaken, is deze activiteit zeer geschikt voor diverse groepen, van jong tot oud.

Ja, wij willen effectief leren eFoilen

*Hier kun je online je teambuilding eFoil pakket boeken.

SUP en eFoil funpakket

Iedereen een eigen SUP board en twee eFoil boards waar bij toerbeurt les op gegeven wordt. Een spectaculair groepsuitje met voor elk zoveel actie als gewenst!

Voor groepen van  Min 6 pax – Max 18 pax:

• Prijs vanaf: €110,- pp
  • Duur: 2-3 uur (afhankelijk van groepsgrootte)
  • Inclusief 2 E-foils met een of twee instructeurs (afhankelijk van groepsgrootte)
  • Inclusief Stand up paddle boards voor iedereen
  • Op 1 van de 4 locaties
  • Voor groepen van meer dan 12 personen (afhankelijk van groepsgrootte) prijs en pakket op aanvraag

Wat ga je doen in het SUP & eFoil Funpakket?

Na een korte uitleg van de clinic over veiligheid van de eFoil en de basis oefeningen van het SUPpen vertrekken we voor de tocht. We oefenen gezamenlijk onze boardskills op de SUP  (stand up paddleboard) en zodra je het durft mag je de eFoil gaan uitproberen. Hier oefen je samen met de instructeurs hoe je je eFoil bestuurt en uiteraard snelheid maakt en je vrienden of collega’s laat zien hoe het moet. We rouleren met 2 eFoil boards zodat iedereen aan de beurt komt om ook zijn/haar skills te laten zien.

Vindt je het SUPpen al spannend genoeg dan kan je uiteraard van alle actie om je heen genieten. Onze motto: Niks moet, alles mag!

Bekijk al onze eFoil pakketten
Kitesurfcursus
  • EERLIJKE PRIJZEN
  • EERSTE EFOIL CENTER VAN EUROPA
  • BOEK HET IN JOUW FAVORIETE STAD
  • KRIJG LES VAN PROFESSIONALS

Snelle leerling of eerder een eFoil cursus gedaan?

Als je al eerder les gehad dan snappen we dat. We hebben een uitgebreid aanbod in prive lessen. Bekijk onze verschillende pakketten en kies de les die het best bij jou past zodat je alles uit je lestijd kan halen.

Lees hier meer informatie over onze eFoil prive pakketten.

Lesgarantie

De dag voor aanvang van je eFoil cursus nemen wij contact met je op. Samen bespreken we of het weer goed is voor een optimale kitesurfles. Mocht dit niet het geval zijn dan plannen we een nieuwe dag in. Zo weet jij zeker dat je krijgt waar je voor betaalt.

Locaties

We geven de eFoil cursussen op 2 locaties in Nederland.

Amsterdam -> op de locatie Ijburg en de Vinkeveense plas

Zoetermeer -> op de locatie Strand Noord Aa

De kosten voor de SUP en eFoil funpakket als team uitje of met je vrienden groep bedragen €110 per persoon incl. equipment en instructeur. We hanteren bij dit soort boekingen een minimum van 6 deelnemers en een maximum van 18 deelnemers. Deze cursus duurt in totaal ongeveer anderhalf uur. En er zitten gratis SUP’s (Stand Up Paddle Boards) inbegrepen voor degenen die niet eFoilen.

Als je een dienst of iets anders wil ruilen tegen een eFoilles dan is dat ook bespreekbaar.

Lestijden

Het eFoil seizoen is vanaf mei 2019 tot eind oktober 2019.

Vergelijk eFoil cursus pakketten

*Wij doen ons uiterste best om de door jou gekozen dag en tijd in te plannen. Mocht het onverhoopt echt niet mogelijk zijn om de gekozen datum aan te houden, dan nemen we contact met je op om een andere datum of tijd met je te bespreken.

Bekijk onze eFoil duo pakketten
Ja, ik wil effectief leren eFoilen

*Hier kun je online dit pakket eFoilen boeken.

Neem contact op via info@kiteboardschool.nl of 06-40808800