Kids kitesurfles

Dé school die gecertificeerd is om kinderen vanaf 6 jaar te mogen lesgeven! Wij hebben standaard op voorraad voor de ultieme kids kitesurfles:

• Kids kites
  • Kids boards
  • Kids helmen
  • Kids zwemvesten
  • Kids wetsuits
  • Speciaal aangepast lesplan

Cursussen voor kids

Net als volwassenen kunnen kinderen alle kitesurfles pakketten die wij aanbieden volgen. Veel ouders kiezen ervoor om samen een 3-daagse cursus met hun kind/kinderen te volgen. Want, is het niet fantastisch dat je samen met je kinderen kunt leren kitesurfen?!

kinderen-kitesurfen

Leeftijd

Wij geven kinderen powerkiteles (op het strand) vanaf 6 jaar oud. Vanaf 8 jaar oud gaan we het water in met de kids.

Kidsgroep

Vaak plannen we de kids samen in een les. Dan hebben ze plezier met elkaar en het is natuurlijk leuk om met leeftijdsgenootjes in de ‘klas’ te zitten.

Kind(eren) en ouder(s)

Wij kunnen de kitesurfles zo aanpassen dat jullie samen kunnen leren kitesurfen! Wij hebben al het benodigde materiaal om jullie allemaal te voorzien van de juiste maat wetsuit, kite en board.

kids-kitesurfen

kitesurfen-kinderen-scheveningen