[custom_frame_center]kitesurfschool Den Haag[/custom_frame_center]

In Den Haag geeft kitesurfschool Kiteboardschool.nl haar lessen op een unieke locatie. Wij zijn gesitueerd op de beste kitesurflocatie van Nederland. Lees hier later meer over bij het kopje “De Zandmotor”

Voordelen kitesurfschool Den Haag

• Dé beste instructeurs
  • Het beste materiaal
  • Dé beste kitesurflocatie
  • Prachtig strandpaviljoen
  • Gratis parkeren
  • Niet gevaren = geld terug
  • Eerlijke prijzen

[custom_button text=”Vergelijk lespakketten” title=”kitesurfen” url=”/kitesurfen/” size=”x-large” bg_color=”#FF5C00″ text_color=”#FFFFFF” align=”right” target=”_self”][clear]

1 van de 7 IKO scholen van Nederland!

Slechts 1,5% van alle kitesurfscholen in Nederland is gecertificeerd. Kiteboardschool.nl is een officieel internationaal kitesurfcentrum. Wij zijn beoordeeld door www.ikointl.com en zijn niet alleen persoonlijk, maar ook als kitesurfschool volledig gecertificeerd!

Enige kitesurfschool met “het Beginnersportaal”

Onze kitesurfschool Den Haag heeft de grootste online leeromgeving van Nederland! Élke vraag over kitesurfen wordt hier beantwoord. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, dan kun je altijd een bericht achterlaten en we beantwoorden je dan binnen 24 uur!

De Zandmotor Den Haag

Waar ligt kitesurfschool Den Haag? Op het meest zuidelijke puntje van het Haagse strand, bij Kijkduin. Hier is 2 kilometer zand de zee ingespoten voor een natuurlijke kustverdeling. Dit is een soort schiereiland geworden. Binnen dat schiereiland is een meer ontstaan met vlak en ondiep water met zeewind. Ideaal voor je kitesurfles! De Zandmotor is 1 van de 3 beste kitesurf locaties van Nederland!

Kitesurfles Den Haag

Kiteboardschool.nl biedt verschillende lespakketten aan. Van een introductiecursus tot de meest complete Privé 4-daagse cursus met radiografische helm. Vergelijk de lespakketten van Kitesurfschool Den Haag.

Kitesurfshop Den Haag

Den Haag heeft ook een kitesurfshop in de haven van Scheveningen. Kiteboardschool.nl en deze shop werken al jaren samen. Als je je kitesurfles bij ons gevolgd hebt, dan krijg je 10% korting op al je materiaal!

Andere activiteiten kitesurfschool Den Haag

Voor groepen bieden wij ook groepsuitjes aan. Denk hierbij aan powerkiten, beachtennis, beachyoga, BBQ, lunch etc. Bekijk alle activiteiten en mogelijkheden van kitesurfschool Den Haag hier!

Vragen / contact kitesurfles Den Haag

Mocht je nog vragen hebben over kitesurfles Den Haag of willen boeken bij onze kiteboardschool, mail dan naar info@kiteboardschool.nl of bel ons op 06 40 80 88 00.

[divider]