Over ons – passie voor kitesurfen

“Wij leven voor het kitesurfen. Zodra we de vlaggen zien wapperen, de blaadjes horen ritselen en de geur van de zee ruiken dan gaan onze haren recht overeind staan. Wij zijn windjunkies. En dat kan jij ook worden.

Ons doel is om jou te ‘besmetten’ met het kitevirus. Het kitevirus ontspant, ontstresst en ‘unplugt’. Je voelt de kracht van de kite en ziet het water onder je voeten doorschieten. Je denkt nergens meer aan en voelt intens geluk. Zoeken we dat niet allemaal?

Wij willen jou dit gevoel graag laten ervaren. Sterker nog, wij hebben er onze core-business van gemaakt. Vanuit 17 jaar ervaring (eigenlijk meer, want we doen al 25 jaar aan wind- en watersport) hebben wij de koers voor je uitgezet. Na het volgen van kitesurfles is je leven veranderd. Wanneer je de wind hoort, ziet of voelt dan gaan ook jouw haren overeind staan. Geloof het of niet.” – Roel Oude Avenhuis

END OF SUMMER DEAL
€150,- KORTING

We hebben nog een paar plekjes vrij voor onze zomerdeal! Deze maanden zijn perfect om te leren kiteboarden: stormen zijn vrij zeldzaam, zachte wind en heerlijke temperaturen!

0 Plekken Beschikbaar

IKO Kitesurfcenter

Trots dat wij 1 van de 6 IKO-gecertificeerde scholen van Nederland zijn!

Leuke weetjes over ons:

  • We hebben 61 Naish kites die jonger zijn dan 3 maanden

  • De kleinste is 3.5 m2, de grootste is 16m2

  • Er zijn 70 Prolimit pakken, trapezes, helmen en vesten aanwezig bij Kiteboardschool.nl

  • Kiteboardschool.nl leidt instructeurs ook intern op volgens bewezen effectieve methodes

Enkele cijfers van Kiteboardschool.nl:

  • Er zijn meer dan 3000 lessen gegeven afgelopen seizoen

  • De 3-daagse cursus was de meest geboekte

  • De gemiddelde leeftijd van onze cursisten ligt op 35 jaar

Informatie over reviews:

  • In de afgelopen 2 jaar raadt 98% ons aan, Feedback Company

  • 4.9 van 5 sterren op Facebook reviews

  • Sinds 2014, 4.9 van 5 sterren op Google Plus

Roel Oude Avenhuis

Roel is geboren op Aruba waar zijn ouders de watersport en duikcenter AquaWindies runnen. Surfen, windsurfen, zeilen, duiken en kitesurfen is er met de paplepel ingegoten. Roel is een volle levensgenieter en dat straalt de 2m4 lange Roel ook uit! Daarbij is hij erg goed in het enthousiasmeren van anderen. Dat is precies waarom hij al jaren met passie kitesurfles geeft!

Lex Donse

Lex is een echte wind-junk. Het best presteert hij boven de 6 Beaufort in grote golven (klik op de foto). Jarenlang heeft Lex zijn lesgeefmethoden geperfectioneerd in tal van verschillende condities. Graag geeft hij zijn talent voor golf- en kitesurfen door aan jou. Op een eenvoudige manier leert hij je alle stappen om een betere kiteboarder te worden.

Marcus van Dijk

Staat bekend om zijn prachtige billen. In de winter reist Markus naar de meest prachtige tropische oorden. In de zomer geeft hij graag kitesurfles in Nederland. Deze goedlachse, spontane en geduldige gast helpt jou in no-time op je board!

Jasper Bal

Ik woon al heel mijn leven bij de zee in Scheveningen. Toen ik 10 jaar was heb ik samen met mijn pa een powerkite gekocht en heb daar tot en met mijn 12de mee gevlogen. Op mijn 13de ben ik begonnen met kitesurfen en ben nog steeds hooked! Elke dag als er wind staat, ga ik het water op. Ik ben op een kitetrip geweest naar Egypte met de kiteboardschool. Dat was een van de mooiste en leukste dingen die ik ooit gedaan heb op het gebied van Kitesurfen. Het gaat voor mij niet alleen maar om het Kiten zelf, maar ook om de wereld eromheen die je opbouwt.

Oliver Klokman

Ik ben begonnen met kitesurfen omdat ik zoveel mogelijk tijd op het water wilde doorbrengen. Kiteboarden gaf hiervoor de perfect mogelijkheid. Mijn beste ervaring binnen het Kitesurfen was toch wel tijdens een grote storm. Het was echt een uitdaging om terug te varen naar de kust, maar dit was wel de vetste ervaring die ik ooit heb gehad! Ik ben gaan werken voor de Kitebaordschool.nl omdat ik deel wilde uitmaken van een leuk team die professioneel te werk gaan.

Giovanni De Carolis

Giovanni houdt van vliegen. Geboren en getogen in Turijn, Italië, vloog hij vroeger met vliegtuigen, maar toen begon hij zelf te vliegen met een kite en keerde nooit meer terug naar de vliegtuigen. Het is best moeilijk om die adrenaline kick van in de lucht te hangen te laten gaan … En dat deed hij nooit! Giovanni wil zijn enthousiasme en vaardigheden delen met andere mensen door hen te leren kiten, zodat ze ook volop kunnen genieten van deze ongelooflijke sport.

Stefan Wouters

Na het volgen van kitesurflessen bij kiteboardschool.nl heb ik het surfvirus te pakken gekregen. Mijn passie voor kitesurfen deel ik graag met anderen.  Het is fantastisch om cursisten te mogen begeleiden naar de eerste waterstart en hen op te leiden tot zelfstandig kitesurfers!

Boek direct jouw Kitesurfles

STAP 1

Vul het boekingsformulier in en klik op boek nu. Je kunt direct met iDeal betalen of je betaalt op het strand.

STAP 2

Jouw persoonlijke account wordt aangemaakt. Je krijgt een bevestigingsmail met logingegevens.

STAP 3

In jouw account kun je je 3 of 5 lessen (her) plannen. Ook is het mogelijk om je in te lezen op je kitesurf lessen.

STAP 4

Een dag voor de les ontvang je een e-mail & sms. Gaat de les niet door ivm het weer, dan kun je zelf herplannen.

Vaar garantie 4,8 sterren rating Herplan je les tot 2 dagen ervoor