Nieuw in 2016! Radio helmen 35 Euro per les extra

Om de leskwaliteit dit jaar naar een nog hoger niveau te brengen, kun je de radiohelm bijboeken! De helm werkt met een draadloze ontvanger waarmee de instructeur in direct contact staat met jou! Door dit unieke waterdichte systeem kun je nog sneller resultaten boeken!

radiohelm

Hoe werkt het?

In een 100% waterdichte en impact bestendige helm zijn een draadloze ontvanger én een koptelefoon verwerkt. De instructeur heeft een waterdichte walkie talkie waarmee hij direct aanwijzingen kan geven aan de cursist. Met een bereik van 4 kilometer en 16 verschillende kanalen staat de instructeur altijd live in verbinding met zijn cursisten. Geen frustraties of tijdverspilling meer, deze helmen brengen je kitesurfles naar een nieuw niveau!

 

Wie kan een radiohelm bijboeken?

Privé voor twee en privé lessen kunnen de radiohelm bijboeken.

Voordelen radiohelm:

  • Je hoort de instructeur altijd
  • Geen tijdverspilling
  • Comfortabele helm
  • Effectievere les
  • Je kunt verder weg kitsurfen
  • Ook perfect voor een les brandingkitesurfen
  • Directe coaching

Je hoort de instructeur altijd

Doordat je in een kitesurfles vaak meer afstand van de instructeur hebt, is het vaak moeilijk om hem te horen. Met een radiohelm hoor je zijn aanwijzingen altijd.

Geen tijdverspilling

Omdat je de instructeur altijd hoort, kan hij de oefeningen uitleggen zonder dat hij 1 meter naast je moet staan. Hiermee bespaar je een hoop tijd.

Comfortabele helm

De helm heeft veel verschillende afstelmogelijkheden zodat hij ook bij jou comfortabel zit.

Effectievere les

Als je iets verkeerd doet op meer dan 10 meter afstand van de instructeur kan hij dit direct tegen je zeggen, zodat je meteen kunt corrigeren. Teruglopen naar de instructeur en dan pas zijn uitleg horen, is verleden tijd.

Je kunt verder weg kitsurfen

Omdat je iemand ‘bij je hebt’ die weet hoe je moet kitesurfen, krijg je meer zelfvertrouwen en durf je dus verder van de instructeur weg te kiten.

Ook perfect voor een les brandingkitesurfen

In de branding hoor je de instructeur normaal niet. Nu is het mogelijk om realtime coaching te krijgen in de branding!

Directe coaching

Als je aan het varen bent kan de instructeur directe coaching geven. Denk aan het indraaien van je heup of het omhoogtrekken van de voorste tenen. Hierdoor wordt de ideale houding in no-time goed aangeleerd.

Kosten

De radiohelm is bij te boeken voor €35,- per persoon per kitesurfles. Wij hebben 2 radiohelmen en op = op. Reserveer je helm dus tijdig en wij laten je binnen 1 dag weten of er nog een helm beschikbaar is voor je.