SUPpen Scheveningen en Kijkduin (Stand Up Paddelen) v.a. 10,-

No wind? No problem! SUP(pen) is een nieuwe rage in Nederland. Op een grote surfplank met paddel kun je genieten van de zee.

Wat SUPpen zo leuk maakt, is dat voor zowel jong en oud, beginner en gevorderde, sportief en minder sportief het een leuke manier van bewegen is. Met SUPpen ben je altijd verzekerd van fun!

Heb je zelf geen materiaal? Dan huur je bij ons gemakkelijk een SUP en wetsuit. Kom je het liefst iedere week? Misschien is dan de SUP-strippenkaart iets voor jou.

Liever een tocht? Het Kiteboardschool.nl team gaat graag met je mee! Wij organiseren ieder weekend SUP-tours door mooie natuur gebieden, op zee of door de grachten van Den Haag. Tevens staan SUP-pilates en SUP-yoga regelmatig in onze agenda.

Bekijk groepsactiviteiten

SUP-kijkduin

SUP-les

Als je voor de eerste keer gaat SUPpen, raden we je aan om eerst een les te nemen. In een SUP-les leren we je de basis van het SUP(pen):

• Hoe kom je op het SUP-board;
  • Hoe hou je je SUP-paddel vast;
  • Waar moet je staan op het SUP-board;
  • Hoe houd je je balans op een SUP-board;
  • Hoe stuur je op een SUP-board.

Je krijgt het eerste uur les en het laatste halfuur mag je zelf oefenen onder supervisie. In Scheveningen geven wij alleen SUP-les als je boekt met meer dan 4 personen. In Kijkduin bij de Zandmotor kun je ook met kleinere groepen of alleen komen.

SUP-scheveningen

SUP huren

Als je al eerder geSUP’t hebt, dan kun je ook een SUP en wetsuit bij ons huren. De SUP’s liggen altijd voor je klaar bij onze spot in Kijkduin op De Zandmotor naast strandpaviljoen Hudson Beach. Hier kun je SUPpen op vlak water en op zee. Kom jij graag iedere week SUppen? Misschien is dan onze SUP-strippenkaart iets voor jou.

SUP tour

Suppen is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Tijdens onze SUP-tours nemen we je op pad de zee op, het park in of door de grachten van Den Haag. Leuke tip! Dit jaar organiseren we ook speciale What’s Up dog Tours, samen met je trouwe viervoeter het water op.

SUPpen-scheveningen

Kids          Volwassenen

SUP huur (1u)                         10,-             15,-

SUP-strippenkaart (5x)       45,-             70,-

SUP les (1,5 u)                        25,-             35,-

SUP-tour (2u)                         20,-             25,-

SUP huur dagdeel (4u)      30,-             50,-

*lessen gaan alleen door bij minimaal 3 deelnemers

SUPpen-kijkduin

Verhuur & Lessen

SUP-huur, -tours en lessen zijn makkelijk te reserveren via het reserveringsysteem. Je plant je les, tour of huur in op een moment dat jou goed uit komt in onze agenda. Staat die optie er niet tussen? Bel of mail dan even en dan kijken we direct wat we voor je kunnen doen. Je kan natuurlijk ook altijd langs komen op onze spot op het strand.

Tel:  +31 6 40 80 88 00

Mail: info@kiteboardschool.nl

KiteBOARDschool.nl heeft 14 stand up paddle boards van STX:

(Groeps) aanvraag SUP reserveren