★★★★★ Customer reviews 9,6/10 | 150+ reviews

SUPpen2021-07-22T11:24:58+00:00

SUPpen bij Kiteboardschool.nl!

SUPpen (Stand Up Paddle boarding) is één van de snelst groeiende watersporten in de wereld. Wat SUPpen zo leuk maakt, is dat voor zowel jong en oud, beginner en gevorderde, sportief en minder sportief het een leuke manier van bewegen is. Met SUPpen ben je altijd verzekerd van fun!

Suppen Den Haag bergen op zoom
SUP les | 1,5 uur

Vanaf €35 p.p.

 • Ontdek SUPpen

 • Leer SUPpen binnen 1 dag!

 • Theorie, materiaal & veiligheid

 • Gegarandeerd plezier

Suppen Den Haag Kijkduin bergen op zoom
SUP verhuur

Vanaf €10 p.p.

 • Inflatable en hardboard SUP’s

 • Heerlijke sportieve workout

 • Geschikt voor jong en oud

 • SUP en Surf unlimited voor €250

Suppen Den Haag Kijkduin bergen op zoom Tour
SUPtours | 2,5 uur

Vanaf €35,- p.p.

 • 6 locaties

 • Ultieme rust en workout in één

 • Iedere donderdag en zaterdag

 • Eigen groep 7 dagen per week

Leuke en afwisselende SUP tours

SUPpen bij kiteboardschool.nl is helemaal geweldig. Na 1 lesje kon ik al mee op de tours die echt heel leuk en afwisselend zijn!

– Floortje Pastoor

SUP les

Lijkt SUPpen (Stand UP Paddle Boarding) jou wat en wil je rustig kennis maken met deze sport? Dan is de introductie SUP les de perfecte keuze voor jou. De eerste keer dat je gaat SUPpen heb je gelijk plezier! Je krijgt het eerste uur SUP les en het laatste halfuur mag je zelf oefenen onder supervisie. Maar zo snel leer je dus al SUPpen! Binnen één uurtje ben je op het niveau om zelfstandig het water op te gaan. Onze SUP lessen geven wij in Kijkduin, bij de Zandmotor, of in Bergen op Zoom, bij de Bergse Diepsluis. Wij doen dit bij een minimum vanaf 3 personen of vaste avond maandag.

Suppen Kijkduin Les
Suppen

SUP verhuur

Je kan bij ons dagelijks terecht voor de huur van een SUP. Vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur in Kijkduin op Strand Zuid 17a. Je hoeft niet te reserveren, maar het is wel aan te raden om ons te bellen om te checken of de condities gunstig zijn voor SUPpen. Huren per keer of stort een bedrag en krijg extra huurtegoed.

Wij hebben ook een Surf en SUP unlimited abonnement. Met dit abonnement kan je het hele seizoen bij ons je surfplank en supplank huren en deelnemen aan de Suptours voor een vast bedrag.

SUP tours

Iedere donderdag avond organiseren wij SUP tours voor slechts €35 per persoon. De tour start om 18:00 uur en duurt 2,5 uur. Wij raden aan eerst een lesje te nemen of een keertje te huren als je nog niet eerder hebt geSUPt voordat je mee gaat op één van onze SUP tours. Er zijn 6 verschillende Sup tours en bij het maken van je boeking zie je welke locatie je kan opstappen. Klik hier om de opstap locaties voor Den Haag en Zeeland te bekijken.

Suppen
Suppen

SUP tours – eigen groep

Wil jij een SUPtour organiseren voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon lekker sportief SUP tourtje met je vrienden of familie. Er staan een aantal slots standaard open, maar ieder tijdstip is mogelijk. Meer informatie en aanvragen graag via ons SUP contact formulier.

Je SUP avontuur begint hier!

STAP 1

Vul het boekingsformulier in en klik op boek nu. Je kunt direct met iDeal betalen of je betaald op het strand.

STAP 2

Jouw persoonlijke account wordt aangemaakt. Je krijgt een bevestigingsmail met logingegevens.

STAP 3

In jouw account kun je je 3 of 5 lessen (her) plannen. Ook is het mogelijk om je in te lezen op je SUP lessen.

STAP 4

Een dag voor de les ontvang je een e-mail & sms. Gaat de les niet door ivm het weer, dan kun je zelf herplannen.

Niet gevaren = gratis les Buitensport = corona safe Herplan je les tot 1 dag ervoor

Alleen de beste SUP locaties

SUP Kijkduin, Den Haag

In Den Haag hebben wij meerdere SUP locaties. Voor de huur van een SUP en SUP les kan je bij ons 7 dagen per week terecht bij onze beachclub Boca Grandi en de kiteschool. Wij hebben hier douches omkleedruimtes en ligbedjes waar je lekker kan chillen voor of na je SUP sessie. Voor onze SUP tours hebben wij vier roulerende opstap locaties:

 • Madestijn
 • Den Haag centrum
 • Westbroekpark
 • Clingendael

SUP Bergen op Zoom te Zeeland

In Bergen op Zoom suppen wij aan de Oesterdam. Onze SUP en Kitesurf Brandweerwagen staat bij de Bergse diepsluis, een rustig stukje strand waar je voor en na het SUPpen ook nog heerlijk kunt relaxen. In de baai beginnen we op vlak water, zodat je eerst rustig aan je SUP kunt wennen. Je kiest zelf hoe uitdagend je het wilt maken!

Opstaplocaties:

 • Bergse Diepsluis (Bergen op Zoom)
 • Grevelingen -NTB

Belangrijk: Supverhuur en Tours organiseren wij alleen wanneer het lekker weer is, het zonnetje schijnt en er niet teveel wind staat. Bel of app ons op +316 15 95 04 95 als je zeker wil weten of wij op locatie aanwezig zijn

Veelgestelde vragen

Waar is de SUP tour Bergse Diepsluis, Bergen op Zoom2021-07-08T14:22:43+00:00

In Bergen op Zoom suppen wij aan de Oesterdam, in de baai beginnen we op vlak water, zodat je eerst rustig aan je SUP kunt wennen. Zodra iedereen het een beetje onder de knie heeft, gaan we richting het grote water, We Suppen langs een mossel hangcultuur en zien ook de Oesterbanken waar de Oesterdam bekend om staat.

Onze SUP tours starten bij de Bergse diepsluis, een rustig stukje strand waar je voor en na de tour ook nog kunt relaxen. In de onderstaande link vind je de weg via Google maps: https://maps.app.goo.gl/EzxRWNAvuewYg9Bk8

Met welke weercondities kan ik SUPpen2021-07-08T14:16:58+00:00

Met name op open water en dus op zee hebben de weercondities een grote invloed. Je wil alleen SUPpen met aanlandige wind, omdat je anders kan afdrijven en wellicht niet meer terug naar het strand kan SUPpen.  Bij voorkeur is het windstil of maximaal een zacht briesje. Bij (zachte) wind begin dan met SUPpen tegen de wind in en pak op de terugweg wind mee. Als beginnend SUPper wil je ook geen golven. Voor de gevorderde SUPper die juist wel golven wil hebben wij ook hard SUPs in de verhuur liggen

Waar is de SUP tour Madestein Park, Den Haag2021-07-08T13:57:29+00:00

Eén van de grootste groengebieden van Den haag vind je Madestein. Een stuk dat is aangelegd in 1969 tussen de Oostmadepolder en de voormalige Zwarte polder. Hier vind je een uitgestrekt natuurgebied tussen landgoed Ockenburgh en recreatie gebied Uithof. Madestein is de perfecte plek om te leren Suppen op rustig vlakke groene waterwegen vol met vis en natuur.

Onze SUP tours starten bij recreatie park Madestein in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten tegenover de vis en hengelsport vereniging “de Topstek”.  In de onderstaande link vindt je de weg via google maps:
Madestein SUP locatie.

Waar is de SUP tour Clingendael, Den Haag2021-07-08T13:52:53+00:00

Clingendael mag wel één van de mooiste parken van Zuid Holland genoemd worden. Met een rijke geschiedenis van diverse adelijke families die er gewoond hebben, een landhuis uit de 16e eeuw en de wereld beroemde Japanse Tuin die slechts 6 weken per jaar geopend is voor het publiek. Ook hier Suppen wij langs prachtige stukken van het park, onder bruggetjes door, langs de Japanse Tuin en zul je versteld staan van de onderwater wereld die je ziet tijdens het Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats bij ingang van Clingendael in Den Haag aan. Hier ontvangen wij onze cursisten langs de wal waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/YjYfBPS8NXHMd9TS6

Waar is de SUP tour Scheveningen Westbroekpark2021-07-08T13:49:49+00:00

In Scheveningen vindt je het Westbroekpark met waterwegen de één nog prachtiger dan de ander, het Internationale Rosarium met meer dan 20.000 rozen in de zomer en overal in het park zal je beelden vinden van verschillende kunstenaars uit de 20e eeuw. Suppen onder de bruggetjes door met overhangende bomen en planten. Een plek waar natuur en fauna in balans zijn en waar wij onszelf graag vinden om te Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats rondom Westbroekpark in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten naast zwembad de Blinkerd bij het opstap stukje genaamd de Boat Stop. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/FhviJfZaootoe5P57

Waar is de SUP tour Den Haag Centrum2021-07-08T13:38:34+00:00

Het politieke centrum van Nederland waar wij met onze SUP tour een rondje centrum doen startend en eindigend op de Bierkade. We Suppen langs monumentale plekken zoals het Paleistuin, Mauritskade en het Malieveld, tussendoor stoppend voor een lekker frisje en vervolgens richting Den Haag Centraal Station waar je vanuit de grachten de mooiste skyline van Den Haag zal vinden.

Onze SUP tours voor Den Haag centrum starten bij restaurant Kaai 13 in Den Haag aan de dunne bierkade. Hier ontvangen wij onze cursisten bij het terras waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://g.page/Kaai13denhaag?share

Moet ik fit zijn om te suppen?2021-06-29T09:19:34+00:00

Nee, SUPpen is een leuke activiteit voor iedereen. Je kan het zelf zo uitdagend maken als je wil.

Ga naar de bovenkant