Kitesurf  Kids en Teens les paketten

Yes! Op verzoek van veel ouders hebben wij nu speciale lespakketten opgezet voor Kids en Teens! Onze Kids Kite Camps worden ieder jaar zeer enthousiast ontvangen, maar wij hadden tot voor kort geen vervolg of ander lesalternatief. Hoe leuk is het om te leren kitesurfen samen met leeftijdgenoten? En hoe fijn is het om als ouder met je kleine het water op te kunnen!

Kijk hieronder naar ons nieuwe kids lesaanbod!

Kinderen kiteboarden

Kids 8 t/m 12 jaar

Kiteles met leeftijdgenootjes op iedere woensdag! De focus ligt op een leuke dag, bestaande uit diverse leuke en sportieve activiteiten. Deze les gaat altijd door! Gegarandeerd een leuke dag.

Kinderen kiteboarden

Teens 13 t/m 16 jaar

Kiteles met leeftijdgenootjes in groepen van maximaal 4! Dit is een volwaardige kiteles. Tijdens deze les gaan we aan slag met de kite en zorgen we dat je zo snel mogelijk meters maakt.

Kids Kite Camps

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00! In totaal maarliefst 17,5 uur kiteles, gecombineerd met andere leuke en sportieve activiteiten. Check het eerstvolgende camp nu!

BOEKEN

Wat kan je verwachten van onze Kids en Teens programma’s:

Uiteraard staan onze kids en teens programma’s in het teken van kitesurfen, kitesurfen en nog meer kitesurfen! Iedereen kan op zijn eigen niveau instromen en wordt daarna getraind in zowel de praktijk als theorie. Na afsluiting vertrekt iedereen met een eigen IKO certificaat.

Wij geven les op vlak water en werken alléén met het nieuwste Naish Kitesurf materiaal. Daarnaast beschikt onze locatie over alle faciliteiten  (omkleed ruimtes, hapje en drankje, buitendouches en gratis parkeren).

Onze school is gecertificeerd is om kinderen vanaf 6 jaar te mogen lesgeven! Wij vinden echter dat 8 jaar een geschikte leeftijd is om te beginnen met Kitesurfen.
Wij zijn de enige school in Nederland die zich specifiek focust op het geven van lessen aan kinderen. Wij onderscheiden ons op de volgende vlakken:

• Onze instructeurs hebben een speciale IKO certificatie behaald om aan kids les te mogen geven.
  • Aangepast lesplan.
  • Wij hebben kids wetsuits, kinderhelmen, kids schoentjes etc.
  • Wij geven les met speciale kites welke zelfs gaan tot een Naish Boxer van 2,8 meter. Dit is een kite die speciaal is ontworpen voor het geven van les aan kinderen.

Kids 8 t/m 12 jaar

Het kids kite programma is een eerste kennismaking met kiten, maar focus is vooral ook een leuke dag bestaande uit diverse sportieve activiteiten.

Het kids kitecamp is te boeken op iedere woensdag.

Het programma is van 13:30 tot 17:00, maar kids kunnen gebracht worden vanaf 12:30 en opgehaald worden tot 18:00.

• Groepjes van max 5 kids
  • Al vanaf €59,50 per les
  • Geschikt voor ieder level
  • Iedere woensdag
  • Les gaat altijd door (zie onderstaand overige activiteiten)
Kinderen kitesurfen

Teens 13 t/m 16 jaar

Het teens en young adults programma is geschikt voor alle niveau’s.

Groepjes van max 4 Teens

• Al vanaf €64,90 per les
  • Geschikt voor ieder level
  • Dit programma is focus puur op kiten
  • geen wind geen les
  • Iedere woensdag om 16:00 uur
BOEKEN

Ons jaarlijkse Kids Kite Camp is weer terug!

Het Kids Kite Camp is voor de meeste een eerste kennismaking met kiten, maar focus is vooral een leuke dag bestaande uit diverse sportieve activiteiten.

• Van 20 t/m 24 juli
  • Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00
  • van 8 tot 14 jaar
  • Inc. Lunch, fruit en drankjes
  • 17,5 UUR KITELES!
  • Je kan op ieder niveau instappen, want de kitelessen delen we hierop in
  • En tal van andere leuke  activiteiten:
    • Bij wind: Kitesurfen, Powerkiten
    • Bij geen wind: Beachtennis, SUPtour door de natuur, Archery tag, Slag line, Beachvoetballen, Wave experience, en nog veel meer
    • Bij Noodweer of regen: Theorie kitesurfen, Spelletjes binnen, etc.
  • Voor slechts €449,-

Ben je geïnteresseerd in het Kids Kite Camp, maar kan je op deze data niet deelnemen laat hier je gegevens achter zodat wij je kunnen contacten wanneer er nieuwe data beschikbaar zijn.

Wat gaan we doen?

Bij wind:

• Kitesurfen
  • Powerkiten

Bij geen wind:

• Powerkiten
  • Beachtennis
  • SUPtour door de natuur
  • Archery tag
  • Slag line
  • Beachvoetballen
  • Wave experience
  • En nog veel meer leuke activiteiten (zie o.a aanbod van ons evenementenbureau op https://wavevents.nl/activiteiten-2/)

Bij Noodweer of regen

• Theorie kitesurfen
  • Video’s kitesurfen
  • Spelletjes binnen
  • En overige leuke activiteiten

Snacks en drinken incl.

• Vers sapje en water tussendoor
  • Fruit en powersnack tussendoor

Duizenden gingen je voor! Boek nu je les en start je kitesurf-avontuur.

De kids kwamen voldaan terug elke middag. Samen met andere maatjes lekker buiten, lekker in de wind. En dan ondertussen nog nuttige dingen leren zoals hand coordinatie, balans en veiligheid om zich heen. Een fijn kamp, volgende keer doen we weer mee.

Kinderen kiteboardenLuke Vos
BOEK NU
Kinderen kitesurfen

Samen met ouder lessen?

Net als volwassenen kunnen kinderen alle reguliere kitesurfles pakketten die wij aanbieden volgen. Deze lessen zijn echter iets kostbaarder en je zit met alle leeftijden in een groep. Veel ouders kiezen ervoor om samen een 3-daagse cursus met hun kind/kinderen te volgen. Want, is het niet fantastisch dat je samen met je kinderen kunt leren kitesurfen?! Lessen jullie liever met zijn tweeën? Dan is privé voor twee wellicht de beste lesoptie.

BOEK NU!

Via onderstaand formulier boek jij direct de lessen en camps voor Kids & Teens!