SUPpen2024-05-31T15:52:46+00:00

Welkom bij Kiteboardschool.nl:

Ontdek Stand Up Paddleboarden (SUP) in Den Haag op 4 Unieke Locaties

Bij Kiteboardschool.nl geloven we in de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning, en daarom introduceren we je graag aan de geweldige wereld van Stand Up Paddleboarden (SUP) in Den Haag. Met onze professionele begeleiding en topkwaliteit SUP-uitrusting, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring op het water. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze locaties bieden voor elk wat wils.

SUP-ACTIE

Elke Woensdag & Zaterdag geven wij GRATIS een rondje SUPpen en zwerfafval vissen uit de Haagse grachten in samenwerking met gemeente Den Haag. Schoon Doen We Gewoon!

Suppen Den Haag bergen op zoom
SUP les | 1,5 uur

Vanaf €35 p.p.

 • Ontdek SUPpen

 • Leer SUPpen binnen 1,5 uur!
 • Theorie, materiaal & veiligheid

 • Gegarandeerd plezier

Suppen Den Haag Kijkduin bergen op zoom
SUP verhuur

Vanaf €15 p.p.

 • Inflatable en hardboard SUP’s

 • Heerlijke sportieve workout

 • Geschikt voor jong en oud

 • SUP en Surf unlimited voor €250

Suppen Den Haag Kijkduin bergen op zoom Tour
SUPtours | 2,5 uur

Vanaf €35,- p.p.

 • 4 locaties

 • Ultieme rust en workout in één

 • Iedere donderdag en zaterdag

 • Eigen groep 7 dagen per week

Leuke en afwisselende SUP tours

SUPpen bij kiteboardschool.nl is helemaal geweldig. Na 1 lesje kon ik al mee op de tours die echt heel leuk en afwisselend zijn!

– Floortje Pastoor

Waarom Stand Up Paddleboarden (SUP)?

SUP is een geweldige activiteit die je in staat stelt om over het water te glijden terwijl je je balans en kernspieren aanspant. Het is een complete workout en een perfecte manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Den Haag vanuit een uniek perspectief.

Wij geven lessen vanaf 3 personen of meer. Liever privé les? Neem dan contact met ons op: info@kiteboardschool.nl

Suppen Kijkduin Les
Suppen

SUP verhuur

Je kan bij ons dagelijks terecht voor de huur van een SUP. Vanaf 09:00 uur tot 15:030 uur in Kijkduin bij Boca Grandi Beachclub. Huren per keer of stort een bedrag en krijg extra huurtegoed.

Wij hebben ook een Surf en SUP unlimited abonnement. Met dit abonnement kan je het hele seizoen bij ons je surfplank en supplank huren en deelnemen aan de Suptours voor een vast bedrag.

Bij Kiteboardschool.nl bieden we SUProutes die geschikt zijn voor verschillende niveaus:

 

 • Ontspanningsroute: Ideaal voor beginners, deze route brengt je door rustige wateren en geeft je de kans om comfortabel te worden met het SUP-board. Perfect voor het opdoen van zelfvertrouwen en genieten van de omgeving.
 • Stad-en-natuur-route: Voor degenen die een mix van stedelijke en natuurlijke schoonheid willen ervaren. Je peddelt door de stad en komt langs parken, historische locaties en moderne architectuur.
 • Avontuurlijke route: Voor ervaren SUPpers die op zoek zijn naar uitdaging. Deze route omvat mogelijk golven en uitdagendere omstandigheden, perfect voor het testen van je vaardigheden en het ervaren van een adrenalinekick.
Suppen
Suppen

SUP tours – eigen groep

Wil jij een SUPtour organiseren voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon lekker sportief SUP tourtje met je vrienden of familie? Wij regelen het!

Meer informatie en aanvragen graag via ons SUP contact formulier.

Of boek meteen 1 van onze tours op de onderste link. Geen ervaring nodig en voor alle leeftijden!

Je SUP avontuur begint hier!

STAP 1

Vul het boekingsformulier in en klik op boek nu. Je kunt direct met iDeal betalen of je betaald op het strand.

STAP 2

Jouw persoonlijke account wordt aangemaakt. Je krijgt een bevestigingsmail met logingegevens.

STAP 3

In jouw account kun je je 3 of 5 lessen (her) plannen. Ook is het mogelijk om je in te lezen op je SUP lessen.

STAP 4

Een dag voor de les ontvang je een e-mail & sms. Gaat de les niet door ivm het weer, dan kun je zelf herplannen.

Niet gevaren = gratis les Buitensport = corona safe Herplan je les tot 1 dag ervoor

Alleen de beste SUP locaties

SUP Kijkduin, Den Haag

In Den Haag hebben wij meerdere SUP locaties. Voor de huur van een SUP en SUP les kan je bij ons 7 dagen per week terecht bij onze nieuwe beachclub Boca Grandi. Wij hebben hier douches omkleedruimtes en ligbedjes waar je lekker kan chillen voor of na je SUP sessie.

Onze SUPtour locaties

 1. Madestijn Park: Genesteld in een groene omgeving biedt Madestijn Park een rustige en schilderachtige plek om te SUPpen. De kalme wateren van de vijver zijn ideaal voor beginners en de serene omgeving zorgt voor een ontspannen ervaring. Paddle langs de waterlelies en geniet van de sereniteit van de natuur.

 2. Centrum: Ontdek de bruisende vibe van het stadscentrum van Den Haag vanaf het water. SUPpen in het centrum biedt een mix van stedelijke bezienswaardigheden en wateravontuur. Peddel langs historische gebouwen en moderne architectuur terwijl je geniet van het unieke contrast van stad en natuur.

 3. Westbroek Park: Voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige SUP-ervaring, is Westbroek Park de ideale plek. Met een combinatie van kalme wateren en iets uitdagendere stukken, kun je je vaardigheden verbeteren terwijl je door dit prachtige stadspark peddelt. Vergeet niet om af en toe even te stoppen en te genieten van de natuur om je heen.

Veelgestelde vragen

Met welke weercondities kan ik SUPpen2021-07-08T14:16:58+00:00

Met name op open water en dus op zee hebben de weercondities een grote invloed. Je wil alleen SUPpen met aanlandige wind, omdat je anders kan afdrijven en wellicht niet meer terug naar het strand kan SUPpen.  Bij voorkeur is het windstil of maximaal een zacht briesje. Bij (zachte) wind begin dan met SUPpen tegen de wind in en pak op de terugweg wind mee. Als beginnend SUPper wil je ook geen golven. Voor de gevorderde SUPper die juist wel golven wil hebben wij ook hard SUPs in de verhuur liggen

Waar start de SUP tour Madestein Park, Den Haag2023-08-19T10:17:25+00:00

Eén van de grootste groengebieden van Den haag vindt je in Madestein. Een stuk dat is aangelegd in 1969 tussen de Oostmadepolder en de voormalige Zwarte polder. Hier vind je een uitgestrekt natuurgebied tussen landgoed Ockenburgh en recreatie gebied Uithof. Madestein is de perfecte plek om te leren Suppen op rustig vlakke groene waterwegen vol met vis en natuur.

Onze SUP tours starten bij recreatie park Madestein in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten tegenover de vis en hengelsport vereniging “de Topstek”.  In de onderstaande link vindt je de weg via google maps:
Madestein SUP locatie.

Waar is de SUP tour Clingendael, Den Haag2021-07-08T13:52:53+00:00

Clingendael mag wel één van de mooiste parken van Zuid Holland genoemd worden. Met een rijke geschiedenis van diverse adelijke families die er gewoond hebben, een landhuis uit de 16e eeuw en de wereld beroemde Japanse Tuin die slechts 6 weken per jaar geopend is voor het publiek. Ook hier Suppen wij langs prachtige stukken van het park, onder bruggetjes door, langs de Japanse Tuin en zul je versteld staan van de onderwater wereld die je ziet tijdens het Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats bij ingang van Clingendael in Den Haag aan. Hier ontvangen wij onze cursisten langs de wal waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/YjYfBPS8NXHMd9TS6

Waar is de SUP tour Scheveningen Westbroekpark2021-07-08T13:49:49+00:00

In Scheveningen vindt je het Westbroekpark met waterwegen de één nog prachtiger dan de ander, het Internationale Rosarium met meer dan 20.000 rozen in de zomer en overal in het park zal je beelden vinden van verschillende kunstenaars uit de 20e eeuw. Suppen onder de bruggetjes door met overhangende bomen en planten. Een plek waar natuur en fauna in balans zijn en waar wij onszelf graag vinden om te Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats rondom Westbroekpark in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten naast zwembad de Blinkerd bij het opstap stukje genaamd de Boat Stop. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/FhviJfZaootoe5P57

Waar is de SUP tour Den Haag Centrum2021-07-08T13:38:34+00:00

Het politieke centrum van Nederland waar wij met onze SUP tour een rondje centrum doen startend en eindigend op de Bierkade. We Suppen langs monumentale plekken zoals het Paleistuin, Mauritskade en het Malieveld, tussendoor stoppend voor een lekker frisje en vervolgens richting Den Haag Centraal Station waar je vanuit de grachten de mooiste skyline van Den Haag zal vinden.

Onze SUP tours voor Den Haag centrum starten bij restaurant Kaai 13 in Den Haag aan de dunne bierkade. Hier ontvangen wij onze cursisten bij het terras waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://g.page/Kaai13denhaag?share

Moet ik fit zijn om te suppen?2021-06-29T09:19:34+00:00

Nee, SUPpen is een leuke activiteit voor iedereen. Je kan het zelf zo uitdagend maken als je wil.

Go to Top