Advanced / privé les / kite coach

• Met ons materiaal 70 Euro per uur
  • Met eigen materiaal 60 Euro per uur

Advanced of privé (Kite coach) kiteboardles kost 70 euro per uur (minimale afname 2.5 uur). Wij zijn zo zeker van onze advanced lessen dat wij de volgende regel hebben: niet geleerd wat je wilt leren = gratis les!

Privé les beginners

Ben jij beginnend kitesurfer? Of heb je zelfs nog nooit kitesurfles gehad? Ook dan kun je privé les boeken voor € 70,- per uur met een minimale afname van 2.5 uur. Dit is veruit de meest efficiënte manier om snel te leren kiteboarden.

Ja, ik wil effectief leren kitesurfen

*Hier kun je online privéles boeken

Kite coach

Wil jij met jouw eigen kite coach sneller naar een hoger niveau? Bij Kiteboardschool.nl begint de advanced les altijd met je houding. Dit is namelijk de basis om verder te komen. Wanneer je houding geperfectioneerd is dan zullen we verder gaan met wat je wilt leren. Thijs en Roel kunnen van beginner tot professioneel kiteboarder de juiste kitesurfles geven.

Leren Kiteboarden

Kite coach mogelijkheden:

• Toe-side varen
  • Een bocht carven
  • De basissprong
  • Backroll
  • Frontroll
  • Railey
  • Unhooked tricks
  • Handlepasses
  • Kiteloops
  • Waveriding
Prive kitesurfles

Snelle leerling?

Het is mogelijk om aan meerdere punten tegelijk te werken. Je zult namelijk versteld staan hoe snel je leert wanneer je op een hoger niveau kitesurfles neemt. Leren kiteboarden was nog nooit zo gemakkelijk!

Alleen betalen bij resultaat!

Roel en Thijs hebben beide zeer veel ervaring in het geven van advanced kitecursussen. Dit blijkt aan de jaarlijks terugkomende kitesurfers die hun niveau op willen spijkeren. Thijs en Roel garanderen resultaat. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer je doelen behaald zijn!

Advanced kitesurfles

Waarom Kiteboardschool.nl?

• EERLIJKE PRIJZEN
  • GLOEDNIEUW MATERIAAL
  • INTERNATIONAAL GEACCREDITEERD
  • NIET GEVAREN = GRATIS LES
  • ONDIEP- EN VLAKWATERLOCATIE
  • LES VAN KAMPIOENEN
Kitesurfles boeken

*Hier kun je online je privé kitesurf cursus boeken.

Advanced kitesurf cursus

Snelle leerling of eerder kitesurfles gehad?

Als je al eerder les gehad hebt bij een andere kitesurfschool dan passen wij het niveau aan. Ben je een snelle leerling? Dan doorlopen we alle stappen op jou tempo zodat je sneller leert kitesurfen.

Kitesurfen cursus

Lesgarantie

De dag voor aanvang van je kitesurfcursus nemen wij contact met je op. Samen bespreken we of het weer goed is voor een optimale kitesurfles. Mocht dit niet het geval zijn dan plannen we een nieuwe dag in. Zo weet jij zeker dat je krijgt waar je voor betaald.

Kitesurfen Zandmotor

Certificering

Iedere cursist doorloopt het “International kiteboarding organisation” of IKO programma. Dit staat voor veilige kitesurf lessen met het nieuwste materiaal. Aan het eind van je kitesurfcursus certificeren Thijs en Roel jou volgens het IKO systeem. Met deze certificering kun je bij elke IKO kitesurfschool kitesurfles nemen en kitesurf materiaal huren.

IKO card

Kitesurfles tijden

• Een 1 daagse cursus duurt maar liefst 3.5 uur.
  • De kitesurflessen beginnen om 9:00, 13:30 of 17:30*

*17:30 Alléén als het daglicht het toelaat.

Cursus kitesurfen

Kosten privé leren kiteboarden

2.5 uur advanced kitesurfles kost 70 euro per uur. Equipment, instructeur én verzekering is inclusief.

Privéles met eigen spullen kost 60 euro per uur (minimale afname 2.5 uur).

Vergelijk lespakketten
Ja, ik wil effectief leren kitesurfen

*Hier kun je online je privé cursus boeken

Neem contact op via info@kiteboardschool.nl of 06-40808800