Leren kitesurfen2023-02-17T22:39:54+00:00

Kitesurfen Lernen

3-tägiger Kitesurfkurs

Unser meist-gebuchter Kurs

Kiteboardschool.nl ist dermaßen von ihren Unterrichtsmethoden überzeugt, dass sie bei einem 3-tägigen Kitesurfkurs 100% Fahrgarantie gewährleisten!

THE BEST KITEBOARDSCHOOL INTRO-DEAL

Erfahre für nur 89 Euro, was Kitesurfen ausmacht!

Tag 1/3

An deinem ersten Tag lernst du alles über die Kitesurf Basics; sowohl in der Praxis als auch in der Theorie. Du kommst hier zum Einen dazu, das Fliegen mit dem Trainerkite als auch mit dem 4-Leiner Powerkite zu Üben. Ziel dieser Stunde ist es, dir zu vermitteln, wie du das Kite sicher in die Luft bringst und landest und während des Fliegens die volle Kontrolle behälst. Ausserdem wird Bodydragging mit dem Wind (downwind) geübt.

 • Kurze Instruktion in Bezug auf das Wetter
 • Powerkite auf Strand lenken
 • Sicherheitsinstruktionen
 • 4-Leiner Powerkite lenken
 • Bodydraggen
 • Erster Board-Versuch
Leren kitesurfen
Leren kitesurfen Scheveningen

Tag 2/3

Nachdem du das Bodydragging mit dem Wind (downwind) gut gemeistert hast, kommt jetzt der schwerere Teil: Boddydragging gegen den Wind (upwind). Du lernst wie du das Board an deine Füsse bekommst und nach ein bisschen Theorie, kannst du dann schon deine ersten Wasserstarts ausprobieren. Vielleicht hast du sogar ein ganz besonderes Feeling für Wasser und Kite und bist nach Tag 2 schon in der Lage kleine Abstände selbstständig zu fahren!

 • Sich mit dem großen Powerkite bekanntmachen
 • Upwind (Gegenwind) bodydraggen
 • Powerstrokes machen (Kraft für den Wasserstart generieren)
 • Technische Erklärung Board
 • Selbständig ein Wasserstart machen
 • Selbständig zurück zur Grundhaltung

Tag 3/5

Nach Absolvieren der 2. Stunde hast du den Wasserstart geübt und bist vielleicht schon in der Lage, kurze Stücke selbstständig zu fahren. Während dieser Stunde lernst du wie du die Kraft im Kite halten kannst und auch wie du beim Kiten die richtige Körperhaltung beibehälst. Am Ende dieser Stunde solltest du in der Lage sein kurze Stücke selbstständig und in beide Richtungen mit dem Kite zurück zu legen.

 • Sich mit dem Kite bekanntmachen
 • Bodydraggen mit Board
 • Beidseitiger Wasserstart
 • Erklärung Theorie:
  • Krafterhaltung während Kitesurfen
  • Ideale Körperhaltung
  • Fahrrichtungen
Leren Kitesurfen Zandmotor
Leren kitesurfen Kijkduin

Ich hätte niemals für möglich gehalten, dass ich nach 3 Kitestunden selbstständig fahren könnte!

Es sieht so einfach aus… diese Jungs wissen wie man effektiv, persönlich und mit viel Spass das Kiten erlernen kann!!

– Ruben Maduro

Warum Kiteboardschool.nl?

Kiteboardschool Scheveningen
 • Mehr als 100 verschiedene Naish & Reedin Kites

 • Zertifiziertes IKO Kitesurf Center

 • Sehr erfahrene Kitelehrer
 • Gratis IKO Karte nach Ablauf des Kurses

 • Flache und untiefe Wassermöglichkeiten

 • Faire Preise

 • Wir wissen aus Erfahrung: Du kannst das Kitesurfen lernen!

Fahrgarantie 4,8 Sterne Bewertung  Verschiebe deine Kitestunde bis zu 1 Tag im Voraus

Zusätzliche Informationen zu Ihrer Kitesurfstunde

Häufig gestellte Fragen

Is er gratis parkeren in Kijkduin2021-07-08T15:15:52+00:00

Er is tot op heden gratis parkeren in Kijkduin. Je kan dus met je surfplank in de auto op een steenworp afstand van de surfspot parkeren en direct het water in springen. Heb je geen Surfplank, dan verhuren wij ook surfboards bij onze strandtent Boca Grandi.

Kan je goed surfen in Kijkduin?2021-07-08T15:13:31+00:00

Ja dat kan zeker! De surfspot Kijkduin is relatief onbekend. Dit komt waarschijnlijk, omdat Scheveningen de bekendste surfspot van Nederland grenst aan de surfspot Kijkduin. De condities zijn nagenoeg gelijk aan elkaar al het is vele malen rustiger in het water. Je ziet de laatste jaren wel dat steeds meer Surfers de relatief rustige plek ontdekken en nu wij van Kitesurfschool.nl de eerste surfschool hebben geopend zal deze mooie spot snel ontdekt worden.

Waar mag je in Scheveningen Kitesurfen2021-07-08T14:43:15+00:00

Scheveningen wordt door de haven opgedeeld in Scheveningen Strand Noord en Strand Zuid. Op strand Noord mag je alleen Kitesurfen op de aangewezen gebieden voor kitesurfvereniging Jumpteam en op het Zwarte Pad. Voor de boulevard is kitesurfen eigenlijk niet toegestaan alleen buiten het hoogseizoen wordt kitesurfen hier in principe gedoogd. Let op bij Jumpteam dat je niet te dicht richting het havenhoofd toegaat, wat dit is een aangewezen golf surf zone en dus off limits voor kiters. In Scheveningen Strand Noord mag geen kiteles worden gegeven! Dit mag alleen vanaf het noordelijkste punt van het Zwarte Pad.

Strand zuid is een speciaal aangewezen watersportzone voor kitesurfen. Dit is ook de aangewezen zone waar kitesurfscholen kiteles mogen geven. De condities op Zee voor Strand Zuid zijn ook het meeste geschikt als het gaat om goede condities voor je kitesurf cursus.

Met welke weercondities kan ik SUPpen2021-07-08T14:16:58+00:00

Met name op open water en dus op zee hebben de weercondities een grote invloed. Je wil alleen SUPpen met aanlandige wind, omdat je anders kan afdrijven en wellicht niet meer terug naar het strand kan SUPpen.  Bij voorkeur is het windstil of maximaal een zacht briesje. Bij (zachte) wind begin dan met SUPpen tegen de wind in en pak op de terugweg wind mee. Als beginnend SUPper wil je ook geen golven. Voor de gevorderde SUPper die juist wel golven wil hebben wij ook hard SUPs in de verhuur liggen

Waar Kan ik SUPpen in Den Haag?2023-08-19T10:19:15+00:00

Er zijn heel veel plekken in Den Haag en Scheveningen waar je kan SUPpen Wij bieden op verschillende plekken tours aan en bij onze strandtent in Kijkduin kan je altijd terecht om een plankje te huren of voor een SUP les te gaan met 1 van onze expert instructeurs. Houd er wel rekening mee dat je niet met te harde wind of met te hoge golven wil SUPpen op zee.

Waar start de SUP tour Madestein Park, Den Haag2023-08-19T10:17:25+00:00

Eén van de grootste groengebieden van Den haag vindt je in Madestein. Een stuk dat is aangelegd in 1969 tussen de Oostmadepolder en de voormalige Zwarte polder. Hier vind je een uitgestrekt natuurgebied tussen landgoed Ockenburgh en recreatie gebied Uithof. Madestein is de perfecte plek om te leren Suppen op rustig vlakke groene waterwegen vol met vis en natuur.

Onze SUP tours starten bij recreatie park Madestein in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten tegenover de vis en hengelsport vereniging “de Topstek”.  In de onderstaande link vindt je de weg via google maps:
Madestein SUP locatie.

Waar is de SUP tour Clingendael, Den Haag2021-07-08T13:52:53+00:00

Clingendael mag wel één van de mooiste parken van Zuid Holland genoemd worden. Met een rijke geschiedenis van diverse adelijke families die er gewoond hebben, een landhuis uit de 16e eeuw en de wereld beroemde Japanse Tuin die slechts 6 weken per jaar geopend is voor het publiek. Ook hier Suppen wij langs prachtige stukken van het park, onder bruggetjes door, langs de Japanse Tuin en zul je versteld staan van de onderwater wereld die je ziet tijdens het Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats bij ingang van Clingendael in Den Haag aan. Hier ontvangen wij onze cursisten langs de wal waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/YjYfBPS8NXHMd9TS6

Waar is de SUP tour Scheveningen Westbroekpark2021-07-08T13:49:49+00:00

In Scheveningen vindt je het Westbroekpark met waterwegen de één nog prachtiger dan de ander, het Internationale Rosarium met meer dan 20.000 rozen in de zomer en overal in het park zal je beelden vinden van verschillende kunstenaars uit de 20e eeuw. Suppen onder de bruggetjes door met overhangende bomen en planten. Een plek waar natuur en fauna in balans zijn en waar wij onszelf graag vinden om te Suppen.

Onze SUP tours vinden plaats rondom Westbroekpark in Den Haag. Hier ontvangen wij onze cursisten naast zwembad de Blinkerd bij het opstap stukje genaamd de Boat Stop. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://goo.gl/maps/FhviJfZaootoe5P57

Waar is de SUP tour Den Haag Centrum2021-07-08T13:38:34+00:00

Het politieke centrum van Nederland waar wij met onze SUP tour een rondje centrum doen startend en eindigend op de Bierkade. We Suppen langs monumentale plekken zoals het Paleistuin, Mauritskade en het Malieveld, tussendoor stoppend voor een lekker frisje en vervolgens richting Den Haag Centraal Station waar je vanuit de grachten de mooiste skyline van Den Haag zal vinden.

Onze SUP tours voor Den Haag centrum starten bij restaurant Kaai 13 in Den Haag aan de dunne bierkade. Hier ontvangen wij onze cursisten bij het terras waar wij ook opstappen. In de onderstaande link vindt je de weg via google maps: https://g.page/Kaai13denhaag?share

Moet ik fit zijn om te suppen?2021-06-29T09:19:34+00:00

Nee, SUPpen is een leuke activiteit voor iedereen. Je kan het zelf zo uitdagend maken als je wil.

Is er gratis parkeren?2023-08-19T10:22:16+00:00

Yes! Op onze locate in Kijkduin kan je gratis parkeren op de Machiel Vrijenhoeklaan en bij de eindhalte van de OV bussen.

 

Waarom is de Zandmotor de beste plek om te leren kitesurfen?2023-03-09T17:11:27+00:00

De Zandmotor heeft een lagune met vlak en ondiep water waarin je het beste kan leren kitesurfen. Je kan hier staan en je hebt geen last van de golven. De lagune ligt direct aan zee en hierdoor heb je een constante en stabiele zeewind. Betere condities kan je niet wensen!

Soll ich bei der Reservierung sofort zahlen?2021-03-24T07:32:51+00:00

Das ist möglich, muss aber nicht. Du kannst mit iDeal zahlen. Du kannst aber auch am Kurstag zahlen.

Wenn ich schon mal Kitesurfunterricht bei einer anderen Kitesurfschule bekommen habe, welcher Kurs wäre für mich dann geeignet ?2021-03-24T07:32:28+00:00

Du selektierst einfach ein Unterrichtspaket (1, 2, 3 oder 4 Tage). Unter ‚Bemerkungen‘ schreibst du dein Niveau. Wir werden dafür sorgen, dass du passenden Unterricht bekommen wirst.

Wieviel Kraft brauche ich beim Kitesurfen?2021-03-24T07:32:12+00:00

Beim Kitesurfen braucht man nur sehr wenig Kraft. Natürlich hat der Kite eine sehr starke Zugkraft, diese wird allerdings nicht wie beim Wakeboarden die ganze Zeit in der Hand gehalten, sondern am Haken des Trapez eingehängt. Dadurch wird die Kraft auf den Körper übertragen und das ganze kann dadurch sogar mit einem Finger gesteuert werden.

Ich möchte zusammen mit einem Bekannten Unterricht bekommen, ist das möglich?2021-03-24T07:31:38+00:00

Kein Problem! Wenn du das andeutest, werden wir dafür sorgen, dass ihr zusammen Unterricht bekommt.

Wie lange dauert Kitesurfunterricht2021-07-27T13:38:53+00:00

Kitesurfunterricht dauert durchschnittlich 3.5 Stunden, manchmal etwas länger, manchmal etwas kürzer. Privatunterricht für 2 Lektionen dauert durchschnittlich 3 Stunden pro Lektion und Privatunterricht dauert durchschnittlich 2,5 Stunden pro Lektion

Wann findet Kitesurfunterricht statt?2021-03-24T07:30:57+00:00

Jeden Tag gibt es drei Möglichkeiten: Um 9:00, um 13:30 und um 17:30 Uhr.

Was beinhaltet eine IKO Zertifizierung?2021-03-24T07:30:38+00:00

Die International Kiteboarding Organisation hat sogenannte IKO-Pässe. Ein IKO-Pass ermöglicht dir weltweit Kitesurfmaterial zu mieten. Bei einem 3-tägigen Kurs bekommst du einen IKO-Pass.

Aus wieviel Personen besteht Gruppenunterricht?2021-03-24T07:30:22+00:00

Gruppenunterricht besteht aus maximal 3 Personen. Privatunterricht für zwei Personen kostet €35,- extra pro Person pro Unterricht. Für einen 3-tägigen Kurs also insgesamt €105,- extra.

Wieviel Wind braucht man?2021-03-24T07:30:00+00:00

Kitesurfunterricht findet statt bei auflandigem Wind zwischen 7 und 30 Knoten. Etwa 70% des Kitesurfunterrichts findet statt. Wenn das Wetter Kitesurfing nicht ermöglicht, kannst du einen neuen Tag zum Nachholen selektieren.

Es regnet, gibt es Kitesurfunterricht?2021-03-24T07:29:42+00:00

Ja, nass werden wir sowieso! Kitesurfunterricht findet statt bei auflandigem Wind zwischen 7 und 30 Knoten.

Ist Material im Unterrichtspaket inbegriffen?2021-03-24T07:29:25+00:00

Alles, ausgenommen ein Wetsuit ist im Unterrichtspaket inbegriffen. Verfügst du über einen Wetsuit? Bitte, mitbringen. Hast du keinen Wetsuit? Du kannst einen zum Preis von €7,50 pro Tag mieten.

Finden alle Kurstage hintereinander statt?2021-03-24T07:29:09+00:00

Das ist möglich, muss aber nicht. Du kannst 7 Tage in der Woche, um 9:00, 13:30 oder 17:30 Unterricht bekommen, wenn gewünscht. Wir raten dir um den Kurs innerhalb von 2 Monaten zu vollenden.

Für welche Altersgruppen eignet sich dieser Unterricht?2021-03-24T07:28:52+00:00

Für die Altersgruppe 8-88 Jahre alt. Alle können ja Kitesurfing lernen. Wir sind so sicher, dass wir für einen 3-tägigen Kurs eine 100% Fahrgarantie gewähren. Nicht gefahren = gratis Unterricht.

Ist Kitesurfing schwierig zu erlernen?2021-03-24T07:28:37+00:00

Ja, am Anfang ist es ziemlich schwierig. Die Lernkurve ist exponentiell. Je länger du Kitesurfunterricht bekommst, je schneller es geht. Ausgangspunkt: in 3 Kurstagen kennst du die Grundprinzipien.

I have had kitesurfing lessons with another school already, what course should I book?2023-03-12T02:58:20+00:00
We can adjust all the lesson packages, except for the Introduction Course, to your level of kiteboard experience. If you had lessons before, put in the ‘remarks’ box your skill level and we will plan you in based on your current level. We will always adapt the kitesurfinglesson to your personal learningcurve.
Do I need to be strong to be able to kitesurf?2023-02-07T20:39:06+00:00

Not at all.  All the force of the kite is in your harness. You can control the kite with the tips of your fingers. And this is the difficult part of kitesurfing, not to use strength in your arms but to relax ;)

What happens if I make a reservation?2021-03-23T09:11:10+00:00
You will automatically get an email with a confirmation of your reservation. In the mail you will receive all the information you need in order to properly prepare for your kitesurf lessons.
Can I be in the lesson with my friend?2021-03-23T09:10:45+00:00
Yes, when booking your course please write your friends name in the ‘remarks’ box. We will make sure you guys are in the same class.
How long is a kiteboard lesson?2023-03-12T02:46:54+00:00
 • The Introduction Course is approximately 4,5 hours long including lunch at Boca Grandi.
 • Group Lessons are approximately 3,5 hours long.
 • Duo Lessons are approximately 3 hours long.
 • Private Lessons are approximately 2,5 hours long.
 • If a lesson is made up of less people than mentioned above, then the lesson block will be shortened due to the much higher lesson intensity.
At what times can I book a kitesurfing lesson?2021-03-23T08:47:05+00:00
 • Kitesurfinglessons start at 9:00, 1:30 or 5:30*

*5:30 Only if there is enough daylight.

What does the IKO certification mean?2021-03-23T08:46:41+00:00
Each student goes through the “International Kiteboarding Organization” or IKO program. This allows for safe kitesurfing lessons with the latest material. At the end of your kitesurfing course, we certify you based upon the IKO system. With this certification, you can take kitesurf lessons or rent equipment with any participating IKO affiliated center worldwide.
How many people are in each course?2023-03-12T02:30:14+00:00
 • Group Lessons consist of 3 to 4 persons per kite.
 • Introductie & Duo Lessons consist of a maximum of 2 persons per kite.
 • Want to book for a large group? Feel free to contact us.
How much wind you need for kitesurf lessons?2023-03-12T02:43:31+00:00

The lessons are on if the wind is between 7 and 30 knots. 70% Of the lessons are given. If the weather is not good for lessons, you can choose another date for your kitesurfinglesson.

It’s raining, is the kitesurfinglesson still on?2021-03-23T08:42:08+00:00
Yes, we’ll get wet anyways. Lessons continue with onshore winds between 7 and 30 knots.
Is equipment included?2021-03-23T08:36:12+00:00

Everything is included except a wetsuit. If you have one yourself, bring it with you. If you don’t have one, you can rent them for €7,50 per day.

Should I take all lessons sequentially?2021-03-23T08:35:42+00:00

You can book as it suits you. We are open 7 days a week, at 9, 1:30 and 5:30. We recommend to finish all your classes within 2 months.

How old do you have to be to take classes?2021-03-23T08:34:57+00:00

We teach kitesurfing from 8 till 88 years old. Everybody can learn how to kitesurf. Don’t beleive us? There is a riding guarantee that comes with the 3 day package. Did not ride = free lessons.

Is kitesurfing difficult?2021-03-23T08:34:34+00:00

Yes, kitesurfing is hard. The learningcurve is  exponentially. The more lessons you get in, the easier it will be. After 3 kitesurfinglessons you master the basics.

Moet ik meteen betalen als ik reserveer?2023-02-07T17:34:13+00:00

Dat kan, maar dat hoeft niet. Je krijgt de optie om te betalen via ideal. Mocht je het fijner vinden om op de cursusdag zelf te betalen, dan kan dat ook, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waar kan ik overnachten?2023-03-09T17:11:20+00:00

Wij raden in Kijkduin voor de kampeerders Roompot park aan. Hier kan je tevens ook bungalows en safari tenten huren. Ook kan je terecht bij het NH Hotel in Kijkduin.

Als ik al kitesurfles heb gehad bij een andere kitesurfschool, welke kitesurf cursus moet ik dan kiezen?2023-03-12T02:59:24+00:00

Alle lespakketten behalve de Introductie Cursus kunnen aangepast worden op jouw niveau. Zet bij ‘opmerkingen’ in de online reservering aan het behaalde niveau en wij plannen je op jouw niveau in. We zullen altijd je les aanpassen naar je eigen learningcurve.

Moet je sterk zijn om te kunnen kitesurfen?2023-02-07T17:40:36+00:00

Nee, alle kracht zit in je trapeze. Met vingertoppen controleer je de kite. Dit is ook precies de moeilijkheid van het leren kitesurfen. Géén kracht gebruiken in je armen maar juist ontspannen ;)

Op welke locaties geven jullie kitesurfles?2023-02-07T17:42:12+00:00

In Kijkduin onze hoofdlocatie bij onze eigen Beachclub Boca Grandi geven wij les op en bij de Zandmotor en aan de kust van Kijkduin.

Wij geven in Scheveningen les op Strand Zuid aan gevorderde kiters die daar op zee willen leren kitesurfen.

Bij je reservering kun je alleen locatie Kijkduin aanvinken voor je Kiteboard cursus. Ben je ervaren en wil je toch leren Kiten op Scheveningen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Wat gebeurt er als ik reserveer?2023-03-09T17:11:55+00:00

Dan krijg je een automatische email met alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding van je les. Denk aan een routebeschrijving, wat je mee moet nemen en de login van jouw persoonlijke kitesurf agenda.

Ik wil samen in de les met iemand die ik ken, kan dat?2023-03-09T17:12:16+00:00

Tuurlijk! Geef het aan bij je boeking en we zorgen ervoor dat jullie samen kitesurfles krijgen.

Hoe lang duurt en kitesurfles?2023-08-21T18:11:01+00:00
 • De introductie les duurt gemiddeld 3,5 uur.
 • Groepslessen duren gemiddeld 3,5 uur.
 • Semi-Privé lessen duren gemiddeld 3 uur per les.
 • Privé lessen duren gemiddeld 2,5 uur per les.
 • Indien je groep uit minder personen bestaat dan is genoteerd, zal het lesblok ingekort worden i.v.m. een veel hogere les intensiteit.
Op welke tijden kan ik een kitesurfles boeken?2023-02-07T19:37:10+00:00

Wij hebben in Kijkduin elke dag 3 ‘tijdslots’, om 9:00, om 13:30 en om 17:30.
(TIP) Je kan zelfs 2 Kitesurf lessen nemen op een dag ;)

Wat houd de IKO certificering in?2021-03-08T17:59:27+00:00

De International Kiteboarding Organisation heeft zogenaamde IKO-pasjes. Hiermee kun je wereldwijd kitesurf materiaal huren. Bij een 3 daagse kitesurf cursus ontvang je van ons zo’n IKO pasje.

Hoeveel mensen zitten er in een kitesurfles?2023-08-21T18:12:54+00:00
 • Introductieles heeft 2-6 personen.
 • Een Groepsles heeft 3 tot 4 personen.
 • Onze Introductie & Semi-Privé Lessen bestaan uit maximaal 2 personen per kite.
 • Les boeken voor een grote groep? Neem contact met ons op.
Hoe zit het met een wetsuit?2023-03-09T17:12:28+00:00

Alles behalve een kitesurfpak is inbegrepen. Heb je zelf een wetsuit, neem deze dan mee. Heb je geen wetsuit? Geen nood, ze zijn te huur voor €8,50 per dag.

Met hoeveel wind kun je kitesurfles nemen?2023-03-09T17:12:33+00:00

Kitesurfles gaat door als het stabiel tussen de 10 en 30 knopen waait. Ongeveer 70% van alle kitesurflessen gaat door. Als het weer het niet toelaat ontvang je tussen 17:00 en 20:00 de dag voorafgaand aan de cursus een melding dat de cursus niet door gaat en mag je een andere datum kiezen om je les in te halen.

Het regent, gaat de kitesurfles door?2023-03-09T17:12:37+00:00

Ja, nat worden we toch! Kitesurflessen gaan door bij alle wind richtingen tussen de 7 en 30 knopen. Bij wind uit het (Noord) Oosten (aflandig) zullen alle lessen plaatsvinden op de Zandmotor.

Zit materiaal inbegrepen bij de kitesurfles?2023-03-09T17:12:42+00:00

Ja, al je kitesurf materiaal is inbegrepen behalve een kitesurfpak is inbegrepen bij je lespakket. Heb je zelf een wetsuit? Neem deze dan mee. Heb je geen pak? Je kan ze huren voor €8,50 per les.

Moet je alle kitesurf lessen achter elkaar nemen?2021-06-03T11:11:15+00:00

Dat hoeft niet, dat mag wel. Je kan 7 dagen per week, om 9:00, 13:30 of 17:30 je lessen boeken wanneer jij dat wilt. Wij raden aan om binnen 2 maanden je kitesurf cursus afgerond te hebben, omdat je sneller progressie maakt als je lesdagen dicht op elkaar zitten.

Hoe oud moet je zijn om kitesurfles te nemen?2023-03-09T17:12:47+00:00

Wij geven les van 8 – 88 jaar oud. Iedereen kan namelijk leren kitesurfen. Wij zijn daar zo zeker van dat je bij een 5 daagse cursus een 100% vaargarantie krijgt. Niet gevaren = gratis les.

Is kitesurfen moeilijk?2021-03-08T17:55:17+00:00

Ja, kitesurfen is in het begin moeilijk. De learningcurve is exponentieel. Hoe langer je kitesurfles neemt, hoe sneller het gaat. Ga ervan uit dat je in 5 kitesurflessen de basis kent.

3daagse kitesurfcursus

Wir kommen definitiv zurück!!

Supererfahrung, professionell, witzig und sicher….Wir hatten eine super Zeit sowohl mit unserem Kitelehrer als auch mit dem gesamten Team. Der Standort ist sehr cool. Zögere keine Minute und lerne bei dieser Kiteschule das Kiten.

Virginie Abrial

Buche hier deine Kitestunde

Schritt 1

Fülle das Buchungsformular aus und klicke auf „Jetzt buchen“. Dann kannst du direkt via „online banking“ bezahlen oder am Strand selbst.

Schritt 2

Du bekommst jetzt dein persönliches Konto und erhälst eine Bestätigung per E-mail mit Login-Daten.

Schritt 3

Du kannst in deinem Konto deine 3 oder 5 Kitestunden planen oder verschieben und findest Infos zu deinen Kitestunden.

Schritt 4

Einen Tag vor deiner Kitestunde erhälst du eine E-Mail sowie einen SMS. Sollte deine Stunde aufgrund des Wetters abgesagt werden, kannst du diese verschieben.

✓ Fahrgarantie ✓ Outdoorsport = corona sicher ✓ Verschiebe deine Kitestunde bis zu 1 Tag im Voraus

Go to Top