Kitesurfles Kijkduin

de Zandmotor

Onze #1 locatie. Wij geven kitesurfles aan een opgespoten stuk land aan de kust van Kijkduin (de Zandmotor, Den Haag). Hierin is een meertje ontstaan wat perfect is voor kitesurfen.

Er is vlak water, het is er ondiep en er is zeewind. Dit is uniek, zowel in Nederland als in Europa!

Kiteboardschool.nl geeft op meerdere locaties op de Zandmotor les, zowel in Kijkduin als op het meertje van de Zandmotor. Op het strand hebben wij alle faciliteiten die je maar kan wensen in onze gloednieuwe beachclub Boca Grandi!  We hebben hier warme douches welke worden opgewarmd met zonne-energie, kleedruimtes en je kan voor of na je sessie heerlijk genieten van een mooi gerecht of een lekker drankje.

Kitesurfles Zandmotor

Kitesport Introductiecursus Deal

Krijg nu €50,- korting op je eerste kiteboard cursus!

“De Zandmotor in Kijkduin is een ondiep– en vlakwater locatie in Den Haag, ideaal voor je kitesurfles.”

Voordelen van de Zandmotor

  • Goede stukken met kniediep water

  • Vlak water – geen golven

  • Er is een stabiele zeewind

  • Gratis parkeren in Kijkduin

Faciliteiten
locatie Kijkduin

Onze beachclub Boca Grandi biedt alle faciliteiten alle faciliteiten die je maar kan wensen!

Onze gloednieuwe beachclub Boca Grandi
Met trots kunnen wij je vanaf 2022 ontvangen bij onze eigen beachclub Boca Grandi! Boca Grandi betekend grote bek, maar is ook een verwijzing naar onze favoriete kitespot op Aruba. Voor of na je sessie genieten van een mooi gerecht met lekker drankje dat klinkt toch goed? Op dagen met wind hoor je het geritsel van ons palmbladeren dak en waan je je direct in de Caribbean.  Je kan hier alvast een tafeltje reserveren.

Omkleed ruimtes en warme douches
Zo hebben wij binnen omkleedruimtes er zijn warme douches op zonne energie aanwezig en in het hoog seizoen staat er soms een jacuzzi!

Shop
Wij hebben ook een shop op het strand waar wij o.a. Naish, Reedin en Pro Limit gear verkopen. Na je kitesurfles geven we je graag advies.
Je kan het meeste materiaal bij ons testen en als kiteboardschool.nl cursist krijg je standaard minimaal 10% korting op alle nieuwe kitegear

Kitesurfschool Zandmotor
Kitesurfschool Kijkduin

Nooit gedacht dat ik na 3 lessen kon varen!

Het lijkt moeilijk maar deze jongens weten het doeltreffend, gezellig en persoonlijk uit te leggen!! En trouwens de Zandmotor is de perfecte spot om het te leren! AANRADER!

– Ruben Maduro

Onze 7 zeekerheden

Kiteboardschool Scheveningen
  • Meer dan 100 fonkelnieuwe Reedin, Naish & Flysurfer Kites

  • Volledig gecertificeerd IKO kitesurfcenter – NR1 beoordeeld