Kitesurfles Zandmotor (Zuid) Monster/Kijkduin

Onze 2e locatie is gevestigd in Monster naast Den Haag (Kijkduin). Hier vindt je de mooie sport strandclub “Westbeach”. Door de zeewind, het vlakke water en de zeeën van ruimte is dit de perfecte locatie voor je kitesurfles.

Vergelijk kitesurfles pakketten

Westbeach

Strandpaviljoen Westbeach, is onze #2é locatie. Hier kun je genieten van lekker eten en drinken, en een goede sfeer. Om hier te komen kun je er voor kiezen om je auto 400m verderop te parkeren bij parkeerterrein Molenslag hier betaal je €4,- parkeerkosten per dag (automaat accepteert alleen muntgeld) . Kom je met het openbaar vervoer dan is bushalte: Monster, Duinstraat de dichtstbijzijnde stop.

De Zandmotor is de nummer 1 kitespot maar deze veranderd continu, de stroming en de wind zorgen ervoor dat het opgespoten zand zich steeds verder over de kust verspreid (vandaar de naam zandmotor). Met als gevolg dat de lagoon steeds kleiner wordt. Naast de Zandmotor ligt nog een kleiner binnen meer, omdat deze niet met open zee verbonden is zal het water sneller opwarmen en sneller afkoelen. Met een blik op de toekomst, de veiligheid en de groeiende populariteit van de kiteboard sport wordt er vanaf 1 april les gegeven op zowel open zee als op de lagoon’s. Zo krijgen onze cursisten de totale kitesurf experience.

 

Waar zit de kiteboardschool?

Onze 2e locatie is gevestigd in Monster op de grens van Kijkduin. Hier vindt je de mooie sport strandclub “Westbeach”. Eenmaal aangekomen op het onderstaande adres loop je de trap omhoog over de duinen richting het strand. Zodra je bij het strand aankomt ga je naar rechts (richting het Noorden) en loop je naar de laatste strandtent die je ziet (2e strandtent daar).
[wpseo_address id=”6686″ show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”0″ show_fax=”0″ show_email=”1″ show_logo=”0″]
Monster

[wpseo_map id=”6686″ width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″]

 

Faciliteiten Westbeach

Rondom Westbeach hangt een ontspannen sfeer je krijgt hier al snel een vakantie gevoel ondanks dat het hier minder toeristisch is dan in Kijkduin. Een breed strand met genoeg ruimte om te gaan kitesurfen of Powerkiten.

Westbeach heeft alle mogelijke faciliteiten beschikbaar voor een optimale beleving van je kitesurfles. Waaronder volop parkeergelegenheid bij parkeerterrein molenslag in Monster. Warme douches, heren en dames kleedruimte’s, toiletten en kluisjes voor het opslaan van persoonlijke bezittingen.

 

Kitesurfcursus Monster

Wij bieden verschillende kitesurf cursussen aan. Van 1 uur Powerkiten tot een volledige 5-daagse kitesurfcursus met vaargarantie en een gratis online-theoriecursus. Bekijk hier onze kitesurfles pakketten.

 Windvoorspelling Monster

Veiligheid kitesurfen Monster

De lagune van Monster is klein zeker met laagtij. Hierdoor is er zeer weinig ruimte beschikbaar, maximaal 20 kiters passen er in de lagune. Verder kan het er glibberig zijn met modder dat langs de oever ligt. Pas op dat je niet uitglijdt met je kite. Daarnaast is kitesurfen op Monster gedoogd. De bijbehorende restricties staan aangegeven op een bord bij de strandopgang. Er dient dus extra rekening gehouden te worden met het nastreven van de regels.

Recreëren Monster

Op het strand van Monster bieden wij tal van verschillende activiteiten aan. Denk aan beachvolleybal, blowkarten, powerkiten, cocktailshaken, zeskamp en meer. Voor meer informatie over al onze activiteiten kijk op www.wavevents.nl