Beachtennis in Kijkduin

(elke Maandag en Dinsdag)

Klaar voor Beachtennis in Kijkduin? Beachtennis is een snelle en opwindende sport die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Dit hybride spel is een combinatie van tennis, beachvolleybal en badminton en wordt gespeeld op een strandveld met een peddel en een speciale bal. Het is gemakkelijk te leren, leuk om te spelen en biedt een geweldige training voor spelers van alle niveaus.

Boca Grandi Beachclub

Bij Boca Grandi bieden we Beachtennislessen aan op maandag en dinsdag om 17:00 & 19:00, die zijn ontworpen om beginners en halfgevorderde spelers te helpen hun vaardigheden, techniek en strategie te ontwikkelen. Onze gecertificeerde instructeurs zijn gepassioneerd door de sport en zetten zich in om een ​​boeiende en effectieve leerervaring te bieden.

Opbouw van de lessen

De lessen beginnen met een opwarmsessie, die onder andere bestaat uit rek- en strekoefeningen en cardiooefeningen. Dit helpt lichaam en geest voor te bereiden op het spel, de mobiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen. De instructeurs laten de spelers vervolgens kennismaken met de uitrusting, de spelregels en de basisslagen en bewegingen.

De volgende fase van de les richt zich op het oefenen van de verschillende slagen, zoals de forehand, backhand, volley en smash. De instructeurs demonstreren elke slag, geven feedback en corrigeren eventuele fouten of slechte gewoontes van de spelers. Ze introduceren ook verschillende oefeningen en spellen die helpen om de vaardigheden te versterken en het spiergeheugen te ontwikkelen.

Naarmate de spelers vorderen, worden de lessen uitdagender en meer gericht op strategie en tactiek. De instructeurs leren de spelers hun tegenstanders te lezen, op hun schoten te anticiperen en zichzelf op het veld te positioneren. Ze introduceren ook verschillende speelstijlen, zoals aanvallend en verdedigend, en moedigen de spelers aan om te experimenteren en hun eigen stijl te vinden.

Teamwork en FairPlay

Tijdens de lessen benadrukken de instructeurs het belang van sportiviteit, teamwork en respect voor het spel en de tegenstanders. Ze creëren een positieve en ondersteunende omgeving, waar spelers kunnen leren, verbeteren en plezier hebben.

What’s next?

Naast de lessen biedt Boca Grandi Beachclub ook privélessen, clinics en toernooien voor spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Deze programma’s zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de spelers en bieden een meer persoonlijke en intensieve trainingservaring.

Over het algemeen is Beachtennis een leuke en opwindende sport die veel voordelen biedt, zoals het verbeteren van hand-oogcoördinatie, cardiovasculaire conditie en sociale contacten.

Bij Boca Grandi zetten we ons in om onze studenten te helpen bij het leren en genieten van het spel, en we verwelkomen iedereen die met ons mee wil doen op het strand in Kijkduin.

Beachtennis Kids (op aanvraag)

Beachtennis is een leuke en opwindende sport die perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Elke woensdag hebben kinderen bij de Boca Grandi Beachclub de mogelijkheid om beachtennis te leren spelen met hun vriendjes in een veilige en begeleide omgeving.

Beachtennis is een combinatie van tennis en beachvolleybal. Het spel wordt gespeeld op een zandbaan en bestaat uit het heen en weer slaan van een kleine, lichtgewicht bal over een net. Het is een geweldige manier voor kinderen om actief te worden, hun oog-handcoördinatie te verbeteren en hun vaardigheden te ontwikkelen in een leuke en ontspannen omgeving.

Bij de Boca Grandi Beachclub hebben kinderen toegang tot alle uitrusting die ze nodig hebben, inclusief rackets en ballen. Ze krijgen ook instructies van ervaren coaches die hen de basis van het spel leren en hen helpen hun techniek te verbeteren.

De beachclub biedt kinderen een veilige en gastvrije omgeving om te beachtennis spelen. Ouders kunnen ontspannen en genieten van het prachtige landschap terwijl hun kinderen plezier hebben en actief blijven.

Als uw kind geïnteresseerd is in strandtennis, is Boca Grandi Beachclub de perfecte plek om te leren en te spelen. Elke woensdag kunnen kinderen genieten van een leuke middag strandtennis met hun vriendjes en vriendinnetjes.