Bedrijfsuitje Kijkduin

Beleef een onvergetelijke dag met je team in Kijkduin! Wij zijn erg enthousiast om jullie bedrijfsuitje Kijkduin samen tot een groot succes te brengen! Op deze pagina vind je enkele van de activiteiten die wij aanbieden. Wij werken samen met twee strandpaviljoens om ook de catering en/of borrel aan te kunnen bieden. Kijk rustig even rond op deze pagina, natuurlijk mag je ook meteen een offerte aanvragen voor je bedrijfsuitje Kijkduin.

Ons zusterbedrijf Wavevents organiseert ook haar bedrijfsuitje Kijkduin. Naast de activiteiten die Kiteboardschool.nl aanbied kan Wavevents ook meer exclusieve activiteiten aanbieden.

Bedrijfsuitje Kijkduin strand activiteiten:

1. Powerkiten

“De meest gekozen workshop bij bedrijfsuitje Kijkduin is Powerkiten. De kracht, de wind, de subtiele besturing van de kite en de snelheid van deze activiteit maken het erg gewild! Powerkiten kun je zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt, dus dit is een activiteit voor iedereen!”

2. Beachtennis

“Denk niet aan een saai potje balletje overslaan als je denkt aan beachtennis. Deze sport wordt gespeeld met rackets zonder snaren en is erg tactisch. Het spel is veel sneller dan beachvolleybal en vergt meer samenwerking binnen het team. Ideaal voor je bedrijfsuitje Kijkduin!”

3. Zeskamp 

“Wil je veel activiteiten in weinig tijd, waarin teams tegen elkaar strijden? Kies dan voor ons zeskamp. In Kijkduin heb je keuze tussen de Basis Zeskamp en de Beach Zeskamp.”

Basis zeskamp:

LANGE ARMEN RACE

In totaal moet ieder team 6 ballen naar de eindstreep brengen met behulp van een paar ‘lange armen’ gaat dat niet zo eenvoudig, maar het is wel leuk.

LEVEND BLIKGOOIEN

Blikgooien is normaal al leuk maar… als de blikken nu eens op een plank staan die door 2 teamleden moet worden vervoerd van A naar B en de andere teams ze eraf mogen gooien ? Elk blik dat aan de eindstreep komt zonder te zijn geraakt is 1 punt.

GALJOEN RACE

In de Romeinse tijd was het geen enkel probleem om een galjoen van de ene zee naar de andere te brengen, gewoon over land met veel slaven en boomstammen. Bij dit onderdeel van bedrijfsuitje Kijkduin is het de bedoeling om het houten schot waar 3 teamleden op zitten naar de eindstreep te rollen met behulp van 6 ronde balkjes.

OBER RACE

Aan het dienblad zitten 4 touwen en met 4 teamleden (ieder een touw) wordt het dienblad zo vastgepakt, in evenwicht gehouden en naar de eindstreep gebracht. Elke keer met 5 bekertjes (water) erop. Welk team brengt zo het meeste water over tijdens bedrijfsuitje Kijkduin?

LEVENDE RUPSBAND RACE

Met z’n allen in een levende rupsband naar de overkant, welk team doet dit het snelst tijdens het bedrijfsuitje Kijkduin?

FAMILIE BROEKRACE

Een familiebroek is een broek met 4 broekspijpen waarin je met 2 mensen tegelijk moet lopen. Het team dat dit het beste (= snelste) kan wint. Uiteraard wisselen we zodat iedereen aan de beurt komt tijdens bedrijfsuitje Kijkduin.

Beach zeskamp:

GIANT BEACH BAL RACE

Rol met z’n allen de 2 meter grote bal zo snel mogelijk over het parcours. O ja, er moet nog wel even iemand boven op de bal gaan zitten en die mag er gedurende de race natuurlijk niet vanaf vallen. Welk team kan dit het snelst?

‘SCHEPJE, EMMERTJE en ZEEFJE’-MARATHON

Waar ben je op het strand zonder je schepje, emmertje en natuurlijk zeefje? Bij dit spel is het de bedoeling om deze strandattributen zo snel mogelijk over de opblaasbare stormbaan te krijgen. En alsof dat al niet genoeg is, start je steeds met z’n drieën tegelijk in een zak-loopzak. Bedrijfsuitje Kijkduin zeskamp is altijd een succes!

BEACH BROEK RACE

Op het strand kom je de meest bijzondere kleding stukken tegen, had je deze al gezien? Een broek met 6 broekspijpen waarin je met 3 mensen tegelijk moet lopen. Het team dat dit het snelste kan wint. Uiteraard wisselen we zodat iedereen aan de beurt komt.

BAYWATCH SPEL

Jullie zijn strandwacht en er is een zwemmer in nood. De wielen zakken weg in het mulle zand dus ga je met het hele team een rupsband om de rode reddingsboei weg te brengen. Welk team redt zijn drenkeling het snelst?

EB & VLOED RACE BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Het word ‘eb’ en de zee trekt zich terug. Met behulp van deze wel heel speciale broek met op iedere bil een spons probeer je zo veel mogelijk water terug te halen. Zak met je billen in de kuip met water, hol naar de finish en zorg dat het water uit je 2 sponzen in deze kuip komt. Wie brengt zo het meeste water over? Per team zijn er 3 broeken, de andere teamleden helpen met ‘uitknijpen’.

OBER RUN

Het terras zit vol en de mensen willen hun drinken, en snel een beetje! Elk team heeft een aantal glazen en probeert deze zo snel mogelijk (zonder al te veel te morsen) naar de overkant te brengen.Welk team heeft de beste obers en brengt het meeste vocht over de stormbaan naar de overkant? Bedrijfsuitje Kijkduin strand organiseert leuke bedrijfsuitjes en teambuilding dagen in Kijkduin!

4. Beachvolleybal

“Dé strandsport bij uitstek en niet voor niks. Dit spel kan door jong en oud gespeeld worden en is erg toegankelijk. Vaak kiezen groepen ervoor om beachvolleybal ‘erbij’ te doen. Voor de liefhebber, we hebben zes velden, kunnen we natuurlijk ook een compleet beachvolleybaltournooi organiseren voor je bedrijfsuitje Kijkduin!”

5. Beachyoga

“Beachyoga is niet voor de meest soepelen onder ons. Onze instructrice, Sarah Vogel, focust op rust, ademhaling en tot jezelf komen. Deze activiteit, geloof het of niet, is erg goed voor teambuilding. Samen tot jezelf komen, heerlijk!”

6. Beachvoeltbal

6.1 Beachvoetbal met goals

Beach soccer of strandvoetbal wordt al vele jaren recreatief over de gehele wereld en in verschillende varianten gespeeld. Een ploeg bestaat uit 5 spelers (inclusief keeper) in het veld en de wisselspelers. Er mag onbeperkt gewisseld worden en vrije trappen zijn direct. Buitenspel bestaat niet, gele en rode kaart wel.

6.2 Beachvoetbal met net (voetvolley)

Het spel begint met de service vanaf de grond van achter de achterlijn. Je mag met het zand een hoopje maken om daar vanaf te serveren met je voet. De bal mag de netband bij het serveren raken. De ontvangende partij mag de bal direct maar bij voorkeur in maximaal drie balcontacten terugspelen, waarbij iedere speler de bal maar één keer mag raken. De bal voor jezelf ‘hoog houden’ is bijvoorbeeld niet toegestaan. Je mag alle lichaamsdelen gebruiken, behalve je armen en handen. Verder mag je tijdens de rally het net niet aanraken.

Je maakt een punt als de bal op de helft van de tegenstander binnen de lijnen op de grond komt of als de tegenstander de bal niet op jouw helft krijgt. Win je het punt, dan mag je blijven serveren. Zo niet, dan is de tegenstander aan de beurt.

Locaties Kijkduin strand

Naast de activiteiten kunnen we ook eten en drinken aanbieden. Hiervoor hebben we een samenwerking met Millersbeach en Kleinockenburgh. Deze strandtenten verzorgen een locatie en eventueel ook jullie lunch, borrel, diner, BBQ of feestavond. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Millers Beach Zuiderstrand Scheveningen / Kijkduin

Millersbeach heeft verschillende (vergader)ruimtes voor een geslaagd bedrijfsuitje. Elke ruimte heeft een eigen toiletgroep, eigen bar en eigen ingang. Met een prachtig uitzicht op zee kunnen we jullie gasten hier fantastisch ontvangen! 

Klein Ockenburgh Kijkduin strand

Klein Ockenburgh is gelegen aan De Zandmotor in Kijkduin en is het laatste strandpaviljoen van Den Haag. Bedrijven kiezen deze locatie vaak voor de rust en de mooie natuur. Klein Ockenburgh heeft verschillende arrangementen voor bedrijfsuitje Kijkduin. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.  

Eigen locatie bedrijfsuitje

Als je al een locatie hebt dan kunnen we ook naar je toekomen. Laat ons weten waar het is en we nemen zonder extra kosten onze activiteiten en instructeurs mee naar jullie locatie! Vraag hier de mogelijkheden aan. We kunnen dan alleen niet de horeca verzorgen.

Kosten bedrijfsuitje Kijkduin (Den Haag strand)

Samen met jullie willen we graag een geslaagde dag organiseren! Om een uitje op maat aan te kunnen bieden kun jehier je interesses invullen. Wij mailen binnen één dag terug. Of vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Bedrijfsuitje Kijkduin strand. Wij verzorgen teambuilding dagen voor grote en kleine bedrijven. Je bent verzekerd van een geslaagd bedrijfsuitje Kijkduin als je kiest voor Kiteboardschool.nl!