Beachyoga Scheveningen

“Kom helemaal tot jezelf met Beachyoga Scheveningen. Deze workshop is geschikt voor jong en oud, sportief of niet. De instructrice focussed op rust, ademhaling en balans. Komen jij en je team in de Zen state of mind?”

Instructrice beachyoga Scheveningen

Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en uw groep ook na een van haar workshops. Haar beachyoga-sessies zijn ontspanning in optima forma. Het ruisen van de zee, de zilte lucht en het strand vormen het ideale decor. Beachyoga is toegankelijk voor iedereen. Voor beginners, gevorderden of sportievelingen. Jong, oud, groot, klein. Juul stemt elke sessie af op de groep. Beachyoga is uitstekend te combineren met een actieve activiteit zoals beachtennis of powerkiten. Beachyoga vindt plaats in een van de locaties in Scheveningen of Kijkduin.

Onze beachyoga instructrice, Juul, focust op ademhaling en rust. Dan kan iedereen meedoen. Voor de sportievelingen maakt ze de oefeningen wat uitdagender. Beachyoga Scheveningen is bij uitstek een leuke activiteit om te combineren met een hele actieve activiteit zoals bijvoorbeeld beachtennis op powerkiten.

De ziel en zaligheid die ze beleeft in Yoga wil ze graag op eenvoudige manier overbrengen in haar Yoga clinics. Veel groepen vinden haar yoga clinics rustgevend en energie gevend.