Powerkiten Scheveningen v.a. 10,-

Wij garanderen dat we een zeer efficiënte en theoretisch goed onderbouwde powerkiteclinic in Scheveningen geven! Powerkiten is namelijk dé basis van kitesurfen. Elke kitesurfles begint hiermee. Elke instructeur heeft ook een IKO (International kiteboarding organisation) certificering en veel ervaring.

Dus ben jij opzoek naar een beetje power en een leuke activiteit tijdens je stranddag? Voor zowel jong als oud is powerkiten fun!

Kan jij al powerliften maar heb je zelf geen materiaal? Huur dan een powerkite bij ons en kom een uurtje vliegeren op het strand! Onze ervaren instructeurs staan altijd klaar voor wat tips en tricks.

Powerkite les

Als je powerkiten nog niet eerder hebt gedaan, dan kan je bij ons een les nemen. In een powerkite les leren we je de basis om zelfstandig veilig te kunnen powerkiten:

  • Het vinden van de juiste omgeving;
  • Noodzakelijke theorie en veiligheidsregels;
  • Hoe bereid je de vlieger voor;
  • Het landen en launchen van de kite;
  • Hoe stuur je de powerkite;
  • Waar moet je op letten tijdens het vliegeren;
  • De verschillende hoeken in het windwindow;
  • De juiste basis voor je kitesurfles;
  • Hoe ruim je het materiaal weer correct op.

Je krijgt het eerste uur les en het laatste halfuur mag je zelf oefenen onder supervisie.

Powerkite huur

Als je powerkiten al eerder hebt gedaan, dan kun je ook een powerkite bij ons komen huren. De powerkites liggen altijd voor je klaar bij onze spot (Strand zuid 17) in Kijkduin naast Hudson Beach. Hier kun je powerkiten op het strand voor onze spot. Wil jij dit graag iedere week komen doen? Kies dan voor onze powerkite strippenkaart.

Bedrijfsuitje powerkiten

Wij geven powerkiteclinics in Scheveningen voor groepen vanaf 4 personen tot 250 personen. Naast het powerkiten kunnen wij ook complete bedrijfsuitjes organiseren met bv. BBQ, borrel en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld beachtennis of beachyoga. Voor meer informatie vraag een offerte aan.

Powerkiten is het leren besturen van een kite op land. Als je dit onder de knie hebt, dan ben je klaar om te gaan kitesurfen in het water. Elke leerling begint op een powerkite om zich klaar te maken voor de grote kite.

Powerkiten Scheveningen

Voor groepen van 5 personen of groter geven we de powerkiteclinic ook in Scheveningen. Onze verzamellocatie in Scheveningen is bij beachclub Copacabana.Powerkiten is een veel gekozen activiteit door grote(re) groepen. Iedereen kan de ‘thrill’ van het besturen van een kite ervaren in een korte periode!

Kosten:

                                                                      Kids            Volwassenen

Powerkite huur (1u)                                      10,-                 15,-

Powerkite strippenkaart huur (5x)               45,-                 70,-

Powerkite les (1,5u)                                      25,-                 35,-

Powerkite huur dagdeel (4u)                        30,-                 50,-

*lessen gaan alleen door bij een minimum van 3 deelnemers

Verhuur & Lessen

Powerkite huur en lessen zijn makkelijk te reserveren via ons reserveringsysteem. Je plant je les of huur in op een moment dat voor jou goed uitkomt in onze agenda. Staat die optie er niet meer tussen? Bel of mail dan even en dan kijken we direct wat we voor je kunnen doen. Je kan natuurlijk ook altijd langs komen op onze spot op het strand.

Tel: +31 6 40 80 88 00

Mail: info@kiteboardschool.nl