Kitesurfles Oesterdam (Zeeland)

Onze 3de en NIEUWSTE locatie is gevestigd in Oesterdam (zeeland). Hier vind je een stil en rustig gebied midden in het natuur. Het ondiepe water, stabiele wind en ruimtelijke omgeving is dit de ideale locatie voor onze kitelessen.

Vergelijk kitesurfles pakketten

Waar zit de Kiteboardschool in Oesterdam?

Voor deze locatie zijn we mobiel en is er dus geen fysieke school op locatie. Wanneer een boeking op de locatie is geplaats zullen we telefonisch en via de mail duidelijk aangeven waar er voor de lessen verzameld zal worden.

Faciliteiten Oesterdam

Onze Oesterdam locatie ligt midden in de natuur en kent het gebied uitgebreide stukken ondiep en vlak water. Dit maakt het een uitstekende leslocatie voor de beginnende kiter, maar ook mensen met meer ervaring kunnen hier genieten van de ruimte en de rust. De locatie is gemakkelijk te bereiken via verschillende snelwegen en je kan hier gratis parkeren. Op deze locatie hebben we geen omkleedruimtes of horecagelegenheden. Houd hier rekening mee bij aanvang van de les.

Routebeschrijving Oesterdam

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of fiets. In enkele simpele stappen hebben we de routebeschrijving hieronder omschreven. Mocht je het toch niet kunnen vinden? Bel ons gerust op 06 40808800.

Via de A-58:
Stap 1:Neem afslag 31 (Rilland) en sla linksaf richting N289. Eenmaal bij de rotonde aangekomen vervolg je de weg rechtdoor.
Stap 2:Na 2.2 km ga je linksaf op de N659 (Oesterdam).
Stap 3:Na 3.5 km neem je de afslag naar links en de bestemming is bereikt!

Via de A4:
Stap 1:Neem de afslag 30 Hogerheide (N289)
Stap 2:Bij de rotonde neem je de 3eafslag. Op de 2derotonde neem je ook de 3deafslag in de richting van Reimerswaalweg (N289) .
Stap 3:Na 6.8 km neem je de afslag naar rechts, richting de N659 (Oesterdam)
Stap 4:Na 3.5 km neem je de afslag naar links en de bestemming is bereikt!

 

Kitesurfcursus Oesterdam

Wij bieden verschillende kitesurf cursussen aan op deze locatie. Van een introductiecursus tot een 5-daagse kitesurfcursus. Bekijk hier onze verschillende kitesurfles paketten.

Veiligheid kitesurfen Oesterdam

Aangezien we op deze locatie op de Oosterschelde varen hebben we te maken met verschillen in de getijen. Onze gecertificeerde hoofdinstructeur voor de locatie Oesterdam is een ervaringsdeskundige op dit gebied. Hij weet precies waar er veilig en verantwoord lesgegeven kan worden. Op deze manier kunnen we de kwaliteit die van onze lessen gewend bent, ook hier garanderen.